Mi lehet velem, van pozitív tesztem, de nagyon halványak és vannak negatívak is?
Nem, azt nem befolyásolja a teszte,hogy nagyon akarod. Viszont sajnos van hibás teszt, ami mutathat esetleg pozitívat (pl. száradási csík)!
Reggeli pisiből érdemes csinálni! Mindegyik teszt egy fajta volt? Érdemes többet is kipróbálni!
Csináltam minden félét!
Van vagy 5pozitív és 5 negatív..nem értem, Orvoshoz mindenképp megyek jövőhéten!
hát én azt mondom, ami pozitív az nem véletlenül pozitív (ha időn belül lett az)
ami poz. lett, abból érdemes holnap vagy holnapután reggeli pisiből ismételni, hogy lásd erősödik-e
Én sem igazán értem ezt h hogy működik! Egyébként nem időn túli pozik, de ma a gravi hcg-n időn túl jelent meg a második csík...eddig azon soha nem volt még időn túl sem!
Tisztában vagyok a tesztek érzékenységével, csak úgy gondoltam h már lassan egy 20-25-ösnek is erősen kéne mutatnia...!
Köszönöm a válaszokat!
Orvos lesz ebből!
Kedves utolsó nálam még mindig az a tendencia h vagy nega vagy halvány pozi kb 2-3perc alatt...ennyire lassan termelődne a hcg?
Nekem majd csak 2-án nem kéne megjönnie! Mindenképp írd meg, én is írni fogok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!