Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt-stressz. Ma vagy 3 nap...

Teszt-stressz. Ma vagy 3 nap múlva nem várom? Kép lent.

Figyelt kérdés

Ciklusom 27-30 napos, tehát ma vagy 3 nap múlva nem várom és mint türelmetlen típus, előttem egy 50 Ft-os tesztet.

Szerintetek?

Élőben, mintha...

Tudom, 100000. ilyen kérdés, aki háborogna érte inkább ne is írjon!

Köszi!

2014. nov. 15. 14:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
szerintem is negatív
2014. nov. 15. 15:36
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
egyreszt negativ masreszt egyetlen egy normalis tesztet vegyel a patikaba es az megmondja reggeli vizeletbol mert majd ket nap mulva jon a "lat valaki masodik csikot " cimu nagyon ertelmes kerdes. egy ember 1-4 szer lesz terhes eleteben, olyankor miert nem kepes 800 fter venni egy megbizhato tesztet amibol nem kell naponta "elloni" egyet?
2014. nov. 15. 15:59
 13/20 anonim ***** válasza:
7%

Szia!

Muszáj megkérdeznem,hogyha 3 nap múlvára nem várod,miért tesztelsz??

Egyébként szerintem negatív.. holott lehet,hogy babás vagy csak korán, ismétlem KORÁN tesztelsz...

Várd meg azt a 3 napot. Nekem a vérzés kimaradása után 5 nappal lett szép pozitív a tesztem. Nyugavér és csigalom:)

2014. nov. 15. 16:23
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Két utolsó! Leírtátok amit gondoltam én is.

De majd mindjárt jönnek h jaj nem tudjátok milyen várni rég óta a babára és ehhez hasonló hülye kifogások.

Az összes ilyet kitiltanám. Szörnyű h felnőtt emberek így akarnak gyereket nevelni h egy teszten se tudja h 2 csíkot lát v 1. Persze én vagyok a gonosz mert ezt leírom de elég uncsi h feljön ide az ember h tényleg segítsen annak akinek tényleg gondja van de csak ilyen kérdések vannak egymás után mindennap. Még a használati útmutatón is rajta van mikor ajánlatos de hát rohanni kell vele.

2014. nov. 15. 16:42
 15/20 anonim ***** válasza:
71%

Istenem, olyan jó, hogy ennyi "okos" ember van a vilàgon, mint az utolsó pàr vàlaszoló!

Én meg màr ezt unom és az ilyeneket tiltanàm ki innen. Most õszintén, miért fàj ez nektek? Talàn a ti pénzeteket költi tesztre? Ha annyira unalmas és idegesítõ akkor egész nyugodtan àtléphettek a kérdés felett, senki nem sértõdik meg, ha magatokba tartjàtok a véleményeteket.

Úgy tudom ezért van az oldal, ha valaki nem tud valamit kérdezzen.

Nem csak ebben a témàban, màsban is. De mégis itt a legtöbb idegbeteg, aki csak így tud reagàlni egy kérdésre.

Ez a kategória tele van reménykedõ emberekkel. Mindig is voltak, vannak és lesznek is ilyen és ehhez hasonló kérdések. Ha ezen nem tudtok túllépni akkor le lehet kopni. Van egy csomó màsik kategória, ahol tudtok "segíteni".

2014. nov. 15. 18:38
 16/20 anonim ***** válasza:
72%
en csak ra akartam vezetni a kerdezot arra hogy egy patikai tesztel tobbre megy mint ha zsúr teszteket lovoget ideje koran (sokaknak nem egyertelmu hogy a teszteknel se mindegy mikor es milyet...). emellett a kerdesre is valaszt adtam mi szerint a teszt negativ. igy a valaszom korrekt es hasznos, mig a te kirohanasod teljesen ertelmetlen.
2014. nov. 15. 19:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Negatív.
2014. nov. 15. 21:42
 18/20 A kérdező kommentje:

Rövid leszek és nem mennék bele vitába, ami itt mostanában nagyon divat lett.

Szövegértelmezés:

Írtam, hogy aznap vagy három nap múlva nem várom.... Fix, óramű pontos 28 napos ciklusnál nyilván nem tesztelnék a 25. napon. Biológiával, köszönöm tisztában vagyok...

Nem tudom eldönteni, hogy 1 vagy 2 csíkos:

-Mivel már mindenhol 2 csíkot látok,ott is ahol nincs, ezért kértem segítséget.

Felnőtt, értelmes kérdező vagyok, aki a 26. héten szült, talán érthető az aggodalom.

Lehet túlzottan is aggódom, stresszelek...nem kívánom az okoskodó, rosszmájú válaszolóknak, hogy érezzék azt amit én....az senkinek nem kívánom.

A véleményeket nagyon köszönöm!

(azoknak is akik negatívot írtak) hiszen nem azt szerettem volna, hogy 23 válasz érkezzen azzal, hogy ez a teszt pozitív.

Nem az a "gond",hogy azt írtátok, hogy negatív...hanem a stílus, a lebutázás...

Az ilyen empátiamentes válaszolókat kellene kitiltani,nem a reménykedő és bizakodó kérdezőket...

Az anonimitás nagy hatalmat ad azoknak akiknek az életében hiányzik valami.

Empatikusnak, kedvesnek lenni nem nehéz...és ha azt írod, hogy negatív azt is lehet mindenféle butázás nélkül írni...azon kicsit sem kapom fel a szemöldökömet....

2014. nov. 16. 09:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én 28 napos ciklusok mellett teszteltem pozit a 26 napos ciklus mellett.

Mindemellett tudatában voltam, hogy ebből még bármi lehet. Szerintem te is így vagy vele.

Minden jót!

2014. nov. 16. 10:45
 20/20 anonim ***** válasza:
En sem birtam kivarni a nemvart napjat,elotte 5 nappal teszteltem nagyon- nagyon halvany pozit. Aki nagyon vagyik gyerekre annak 1 nap is sok a varakozasra. 24 hetesen csaszaroztak,babam meghalt masnapra. Talan igy erthetobb ha turelmelen voltam.
2014. nov. 17. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!