Ikreket hogy lehet csinálni?
Nincs rá tuti recept. Nem minden terhesség indul ikerterhességként, de elég gyakori. Pl. én is ikreterhességnek indultam, de én voltam az erősebb. RIP ikertesó. :(
Ha ikrek vannak a családban, akkor nagyobb rá az esély. :)
Egyébként én is ikreket szeretnék majd. :D
A módszer ugyanaz, mint egy gyereknél.
Ugyebár függ attól, hogy hány petesejted érik, ami megérik, az kettéosztódik-e. Nem befolyásolhatod.
lombik program ott nagyon nagy az esélye
természetesen ha genetikailag hajlamos vagy rá akkor
OFF: Sohasem értem miért szeretne valaki ikreket!!! Nem igazán tudja mivel jár! Én sohasem szerettem volna ikreket, mégis most születtek ikreim 3. és 4. gyerekként. Elég nagy a lelkifurdalásom, hogy nem tudom nekik megadni azt a törődést, mint az első kettőnek, akik nem ikrekként születtek. Mellesleg a terhesség is sokkal kockázatosabb és nehezebb. Gondolj bele egy kicsit! Van már gyereked? Mert ha nincs akkor lehet, nem tudod mivel jár egy pici baba a családban! Én örülök, hogy nekem nem elsőre jöttek az ikrek, mert már volt tapasztalatom a teendőkben. Félreértés ne essék, nagyon szeretem őket és már el sem tudom képzelni a családunkat nélkülük,de nem könnyű! Bocsi, de ezt le kellett már egyszer írnom, mert amikor terhes voltam, rengetegen jöttek oda, hogy jaj, de jó nekem, mert ikreim lesznek...elég idegesítő volt és számomra érthetetlen. Persze mindemellett kicsit kiváltságosnak is érzem magam, mert nem történik meg ez mindenkivel, de meglettem volna e kiváltság nélkül is.
a VÁLASZ:
Nem indul minden terhesség annak, de az ikerterhességek egy részénél elhal az egyik magzat. Egy ismerősöm IR-re szedett gyógyszert és ez hajlamosít ...ikrei is lettek. A lombikkal is nagy az esély meg a genetika is hajlamosít (nálunk ez volt) Meg vannak peteérést elősegítő gyógyszerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!