Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Első pròbálkozás lenne a...

Keresztanya92 kérdése:

Első pròbálkozás lenne a bébire, egy hete fáj a cicim, a hőm szépen fennvan, holnap lenne a nemvárt, erre ma elkezdtem vérezni. Egyébként ha megjön mindig nagyon görcsölök, most viszont nem. Reménykedhetek még? -. -

Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. nov. 13. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne csináld már ennyire görcsösen rögtön az első próbálkozós hónapban!

Egyébként most nincs esély, már ne reménykedj.

2014. nov. 13. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán minek nézed a hődet? Miert nem probalkoztok lazán, legalább 3 hónapig???? Ettől nem lesz előbb baba.
2014. nov. 13. 18:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Ràgölcsöltem teljesen.. Ezzel el is ronthatom, tudom..
2014. nov. 13. 18:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus! Én nem csodálom, hogy nehezen jönnek össze azok a gyerekek, akikre ennyire ráfeszülnek...

Jó tanács: inkább esténként igyatok egy pohár bort és lehetőleg felejtsd el a ciklusaidat! Legalább az elején...

2014. nov. 13. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Tedd el azt a hőmérőt és adj magatoknak 3-4 hónapot lazásan. Nézd, amikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba, akkor én is ráfeszültem egy kicsit. De eldöntöttem, hogy 3-4 hónapig nem használok semmilyen kütyüt vagy módszert! Be is jött :) A második hónapban megfogant a kis mütyür. Annyi, hogy a nyákomat pisiléskor néztem, hogy a peteérést azért ne késsük le. Ráérsz ilyen módszerekhez folyamodni, ha nem jön hónapok után sem...
2014. nov. 13. 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Èn màsfèl èv lazasàgot adtam magunknak, minden percet èlveztem :-)

Ha az elejèn erre így ràgörcsölsz mi lesz belőled mire felnő a gyereked? Hidd el egy dolog összehozni de meg is kell maradnia, normàlisan fejlődni komplikációk nèlkül megszületnia, majdidekint is fejlőnie stb....mi lesz így veletek?

2014. nov. 15. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!