Szerintetek ez lehet halvány pozitív? Használtatok már ilyen tesztet?
Figyelt kérdés
Nem is értem hogy lehetséges mindez, szerintem nagy kavar van nálam.
Az a furcsa, hogy nekem sosem volt semmilyen pecsételésem vagy barnázásom. Tegnap óta rengeteg fehér folyásom van, amiben tegnap este és ma délelőtt barnás izé volt. Poénból teszteltem, de meglepett mikor halvány csíkos lett. Igaz 10-es érzékenységű a teszt, na de akkor is...
Lehet hamarabb volt ovulációm? Vagy csak a teszt rossz? Nem tudom képen látjátok-e amit én.
Itt a görbém is:
Köszönöm!
2014. nov. 12. 18:33
11/13 anonim válasza:
Sajna elég sok,nem tudom miért ilyen :( De tényleg kívánom,hogy nálad baba legyen.
12/13 anonim válasza:
Nekem ilyen tesztem volt vateraról rendeltem és megbízható nekem bejött! Én tesztelnék minden nap, hogy mennyire erősödik! Drukk! 27hkm
13/13 anonim válasza:
Ez pozitív, ha mégis megjön az nem csak a teszt hibáját jelentheti, hanem azt is, hogy valami probléma merült fel a folyamatban és elment a baba, sajnos ez gyakori, ezért nem ajánlatos a nemvárt napja előtt teszrelgetni és ezért kell megismételni párszor a tesztet és nézni, hogy erősödik e. Ha nem bízol ebben a tesztben próbálj ki majd másikat is, de szerintem célszerű mindig ugyanazzal a viszonyítás miatt. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!