Szerintetek is nagyon halvány pozitív? 3. pisiből a 13. dpon
2014. nov. 7. 10:41
1/9 anonim válasza:
Szerintem igen :) Tudsz felrakni egy sima képet is?
2/9 anonim válasza:
Szia, szerintem igen, a sima képen látszik valami? Ha ott is ott van halványan és rózsaszínes, akkor tuti pozitív! :)
3/9 A kérdező kommentje:
Élőben néha forgatásnál látok valamit,de én is csak ritkán.olvastam itt olyat hogy valakinek 13.dpon teljesen negatív lett majd 14.dpon reggel pozitiv lett..de én ezen negativba mégis látok valamit.csak azt sajnálom hogy nem elsőből csináltam :(
2014. nov. 7. 10:59
4/9 anonim válasza:
bírd ki holnap reggelig, és első pisiből csinálj újat. és rakd fel, had nézzük meg :)
5/9 A kérdező kommentje:
Elfogyott a tesztem még a 10.dpon csináltam egyet de az teljesen negatív lett.:( (a 2dbos 25ös Xepilt vettem) úgy terveztem hogy holnap délután megyek el itthonról akkor veszek és vasárnap reggel megcsinálom.akkor már jobban látszódnia kéne elviekben ^^
2014. nov. 7. 11:16
6/9 anonim válasza:
Akkor már tuti nagyon szép lesz :) Majd írj, szurkolunk :)
7/9 A kérdező kommentje:
rendben :) írok majd :) köszönöm ^^
2014. nov. 7. 12:07
9/9 A kérdező kommentje:
Negatív lett :( és már barnázom is :((((((((
2014. nov. 9. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!