Igaz hogy ha a HCG teszt halvány pozitív az LH teszten erős csíknak kell lennie? Nekem egyformán halvány mind a kettő.
Figyelt kérdés
Nem tudom mit gondoljak, sok helyen olvastam hogy a LH erős pozitív mikor a HCG teszt is kezdi kimutatni a terhességet.
Van valaki közületek akinek másképpen volt? Még 3 napom van a menstruációig.
Köszönöm!
2014. okt. 20. 11:03
1/9 anonim válasza:
Én csak hcg tesztet csináltam és csak akkor lett pozi, amikor baba volt. LH-t nem csináltam, feleslegesnek érzem. Szerintem neked is felesleges ezen agyalnod. Ha a terhességi teszt pozitív, akkor mi a gond???
2/9 A kérdező kommentje:
Itt a kép is. Bocsánat, de nem túl jó képet készít a telefonom.
2014. okt. 20. 11:05
3/9 A kérdező kommentje:
Mivel halvány, nem vagyok benne biztos nem-e csak szellemcsík.
2014. okt. 20. 11:06
4/9 anonim válasza:
igen, én is így tudom. A hcg teszted meg tényleg elég kétesélyes... :( LH-t ugyanúgy reggeli elsőből csináltad, mint a HCG-t? mert úgy kell
5/9 A kérdező kommentje:
Ugyanabból a "mintából" készültek.
2014. okt. 20. 11:42
6/9 anonim válasza:
Ezek mind csak statisztikát!reggel első pisiből csináltam lh-t,full nega lett,még halvány sem!de ott motoszkált a fejemben,hogy de még mindig nem jött meg,úgyhogy elballagtam hcg tesztért,3. pisiből csináltam meg,ami erös pozi volt!szóval semmi köze nincs egymáshoz a kettőnek,legalábbis nálam!
8/9 anonim válasza:
Utolsó vok!ez szép,ígéretes teszt!lett már azóta erősebb?
9/9 A kérdező kommentje:
22.-én xepil is halvány pozitív lett, szerencsére már 3 napja késik is, remélem nem jön meg, néha nagyon görcsölök.
Köszönöm az érdeklődést! :)
2014. okt. 25. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!