Mennyit késett a menstruációtok mire pozitív lett a teszt?
Figyelt kérdés
Direktbe nem terveztük de lehet hogy terhes vagyok..nem mutat a teszt semmit de lehet hogy később fogant..kb 3-4 napja késik (38.napon vagyok az elmúlt 2 hónap 34napos ciklus volt előtte 35).2014. nov. 10. 21:26
11/12 anonim válasza:
Nekem 2 nap késésnél lett halvány pozitív délutáni vizeletből!
Másnap megismételtem reggeli elsőből és az már rendesen mutatta, 2 erős csík volt.
27 hkm
12/12 A kérdező kommentje:
ha baba van a dologban, akkor biztosan nem a feltételezett ovuból foganhatott...
40.napon vagyok még semmi, 2 napja mindjárt megjön érzésem van, de még semmi. Ha 35 naposnak veszem a ciklusom, ami a legjellemzőbb az emúlt évekre, akkor 5 nap késésben van..
2014. nov. 12. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!