Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? Másnak is volt ilyen? Kinek jött be?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy kétszer is pozitívat teszteltem és egész éjszaka forgolódtam és görcsölgetett a hasam. 16-ára nem várom napi szinten van egyszer kétszer egy kis enyhe görcsölésem. Nektek is volt már ilyen álmotok? És ha igen tényleg terhesek is voltatok?

Válaszaitokat előre is köszönöm :)

2014. nov. 10. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem jelent. Csak h minden gondolatod a tethesség körül jár.
2014. nov. 10. 10:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem hinném, mert eléggé lekötnek a teendőim és voltak olyan álmaim pár évvel ezelőtt, hogy már terhes vagyok/ gyerekem van és akkor még a gyerekvállalás témával nem is foglalkoztunk.

De azért köszönöm a válaszodat :)

2014. nov. 10. 10:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi összefüggés nincs!! Vagy csak hihetetlennek tartom,de én pozitív tesztről álmodtam, és rá talán "nem akarok hazudni" 1 hétre vagy 2-re életem első pozitív tesztjét megcsináltam:) Na jó életem első 5 pozitív tesztjét :D Nekem sem járt a fejemben a gyerekvállalás hisz nem terveztük a kis babót:) De hát ő jönni akart:)

Ha minden igaz már csak 5 hét van a szülésig:)

Üdv 35+1 heteske

2014. nov. 10. 10:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Gratulálok a kisbabádhoz, és örülök, hogy neked az álmod valóra is vált :) pénteken veszek tesztet és majd kiderül, hogy nekem is bevált. Természetesen nagyon szeretnék már babázni, de nem tudatosan csináljuk, csak szimplán nem védekezünk :) Ha a baba jönni akar akkor jön :)

2014. nov. 10. 10:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a tudat alattidból jönnek elő ezek a képek....amire tudat alatt nagyon vágysz. Úgy mint a félelmek is például. Én a koraszüléstől féltem....álmodtam is ezzel.... stb.

Azért remélem, hogy a vágyott baba mefoganását jelentette az álmod!

szorítok! :)

ja én is 16-ra nem várom....

2014. nov. 10. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Régen én is butaságnak tartottam az ilyen dolgokat.mi sem terveztük a babát az esküvőt szerveztük.megvettem a fűzős menyasszonyi ruhát.kétcsíkos tesztet álmodtam,még mondtam is,hogy nem szoktam színesben álmodni.rá két hétre azt álmodtam,hogy egy kék overálos kék szemű kisfiú jön felém.nevettünk rajta hiszen az egész család barna szemű.egy hónap múlva terhes lettem.esküvő elhalasztva....kék szeme van a kisfiamnak.ennyit az álmokról.nekem bejött.
2015. júl. 12. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!