Mit jelenthet ez az álom? Másnak is volt ilyen? Kinek jött be?
Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy kétszer is pozitívat teszteltem és egész éjszaka forgolódtam és görcsölgetett a hasam. 16-ára nem várom napi szinten van egyszer kétszer egy kis enyhe görcsölésem. Nektek is volt már ilyen álmotok? És ha igen tényleg terhesek is voltatok?
Válaszaitokat előre is köszönöm :)
Nem hinném, mert eléggé lekötnek a teendőim és voltak olyan álmaim pár évvel ezelőtt, hogy már terhes vagyok/ gyerekem van és akkor még a gyerekvállalás témával nem is foglalkoztunk.
De azért köszönöm a válaszodat :)
Szerintem semmi összefüggés nincs!! Vagy csak hihetetlennek tartom,de én pozitív tesztről álmodtam, és rá talán "nem akarok hazudni" 1 hétre vagy 2-re életem első pozitív tesztjét megcsináltam:) Na jó életem első 5 pozitív tesztjét :D Nekem sem járt a fejemben a gyerekvállalás hisz nem terveztük a kis babót:) De hát ő jönni akart:)
Ha minden igaz már csak 5 hét van a szülésig:)
Üdv 35+1 heteske
Kedves utolsó!
Gratulálok a kisbabádhoz, és örülök, hogy neked az álmod valóra is vált :) pénteken veszek tesztet és majd kiderül, hogy nekem is bevált. Természetesen nagyon szeretnék már babázni, de nem tudatosan csináljuk, csak szimplán nem védekezünk :) Ha a baba jönni akar akkor jön :)
Szerintem a tudat alattidból jönnek elő ezek a képek....amire tudat alatt nagyon vágysz. Úgy mint a félelmek is például. Én a koraszüléstől féltem....álmodtam is ezzel.... stb.
Azért remélem, hogy a vágyott baba mefoganását jelentette az álmod!
szorítok! :)
ja én is 16-ra nem várom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!