Femibium, Gravida, Elevit magzatvédő vitamin?
Tapasztalatokat szeretnék, melyiket ajánlanátok saját tapasztaltaitok alapján. Elevitbe nincs jód, azt nem szeretném.
Köszönöm szépen!
Első trimeszterben femibiont szedtem, az előző terhességnél a 30. hétig, utána ladeevitet, mindkettő jó volt. A 12. hét után megpróbáltam gravidára váltani, de én hánytam tőle.
Most is femibionnal kezdtem, a 13. héttől ladeevitet szedek, az első trimeszterben ritkán volt hányingerem, a ladeevit mellett sajnos volt, szerintem vagy nincs benne annyi b-vitamin, vagy nem úgy szívódik föl. Csak most, a 16. hétre kezd enyhülni.
Vehetsz bármilyet, nem tudhatod előre, jó lesz-e neked. Nem érdemes elsőre nagy kiszerelést kiváltani, ha nem jön be, ne bánd, hogy 3 havi adag maradt a nyakadon.
Jobb lett a lelki világotok h lepontoztatok???!
Egyikkel se tömtem magam azt mégis teljesen egészségem a gyerekem. Sokkal többet ér ha vki vitamindúsan táplálkozik.
Nekem az Elevittől eszméletlen székrekedésem lett, heti 2-szer ha WC-re tudtam menni, már jó volt.
A Femibiontól semmi bajom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!