Az ovuteszteken mindig látszik a 2. csík? Halványan? Akkor is, ha negatív?
Nem mindig látszik.
De ha látszik is lehet negatív.
Csak akkor pozitív, ha a tesztcsík ugyanolyan vagy erősebb, mint a kontrollcsík, ha halványabb, akkor negatív.
Köszi! Csak valahol azt olvastam,hogy az lh mindig jelen van a szervezetben, csak nem ugyanolyan mértékben.
Ciklus végén vagyok, és ma kellene megjönnie, de csak ilyen rózsaszínes kis valami jelentkezett, az is csak a wc papíron. Terhességi tesztem nincs itthon, csak ovuteszt. Azt megcsináltam most. Igaz ittam és pisiltem is előtte többször. Halvány, de látható 2. csík van rajta.
Még várhatna a tesó....
Általában igen mindig látszik a 2 csík.Csak akkor pozitív az ovuteszt ha a teszt vonal erősebb vagy ugyan olyan erős mint a kontrol csík egyéb esetben negatív a teszt.
Mivel Te jóstesztként használtad így reggel kell megcsinálni minden nap és megnézni,hogy erősödik-e a csík ha erősödik akkor lehet,hogy van baba.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!