Beata kinga kérdése:
Ha a páromtól nem esek teherbe 4 hónap próbálkozás utan nagy a baj?
Figyelt kérdés
4 hónapja problakozunk ! Volt két olyan alkalom amikor azt hittük őssze jőtt de nem sajna par nap leses múlva Megjött mindig!!! Most 29-én jött meg akkor mikor érdemes próbálkozni??tudni kell 28napos szokott lenni de 2 hónapja 29napos volt most e hónapban 32,re esett2014. nov. 6. 18:27
11/16 A kérdező kommentje:
Hol lehet venni??? Mennyibe kerül?????????????
2014. nov. 7. 08:57
12/16 anonim válasza:
drogériákban, hipermarketekben, de ott elég drága. (6-7 darab /tehát egy havi adag/ 2-3000 forint)
Viszont aukciós oldalakon olcsóbbért is lehet. (pl. vaterán 30 darab 1500 )
13/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Hasonló cipőben járok, mi 5 hónapja próbálkozunk, és teljesen tisztában vagyok azzal, hogy ez nem nagy idő ahhoz képest, hogy valakik évekig várnak, ettől függetlenül mi is elkezdtünk gondolkodni a párommal, hogy mi lehet a gond. Én nem gondolom, hogy rágörcsölős vagyok, szerintem normális, hogy bennünkis ott van az, hogy "hoppá, hogyhogy még nem..." Természetesen nem keseredtünk el, megyünk tovább, majd összejön. :) Nekem az lenne a kérdésem (mivel most már én is tervezek hőmérőzni), hogy a hő leesésekor van pé. vagy utána?
14/16 A kérdező kommentje:
En is most kezdek majd hőmerőzni!ha valaki tudna ojan oldalt ajánlani ahol tudok rendelni megkőszőnném !5napon vagyok es igazabol ha 28-at számolunk akkor 9-én lenne ovum de ha 32-számolok mivel utoljára annyira jőtt akkor 14-én lenne az ovum
2014. nov. 7. 13:36
15/16 anonim válasza:
Szia. Mi is már 4 hónapja próbálkozunk a férjemmel és még mindig sajna nem jött össze. Sokszor én is elgondolkozom rajta, hogy hátha valami baj van. De nem görcsölök rá, eldöntöttem majd jön amikor jönni akar.
16/16 A kérdező kommentje:
Hat mar én ugy vagyok vele hogy nem is remenykedem
2014. nov. 7. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!