Hátrahajló méhem van. Tényleg nehezebben esek teherbe? Mik a trükkök?
szoptatás alatt és spirál mellett??pedig önmagában mindegyik véd külön -külön is..nem??:)akkor te igen termékeny asszony vagy:)
gratulálok nektek:)
A szoptatás önmagában nem véd, de erősen csökkenti az esélyt a teherbeesésre ha megfelelő számú és intenzitású a szoptatás. A spirál pedig "csak" 98%-os védettséget ad. Valószínűleg én vagyok az a fajta, akire ha ránéz a férje, már teherbeesik :)
Lehet, hogy nekünk az egyetlen fogamzásgátlás a gumikalapács és/vagy futás az ellenkező irányba??? :)
Egyébként ez családi vonás: anyunak is hátrahajló és a húgom is spirál mellett lett...
És, nem! Hófehér a bőrünk :)
Szóval, nyugi, ha jönni akar egy bébi az jönni fog, akármerre áll a méhed.
:DDDD
hát Te jó fej vagy igazán...csíplek...:)
végül is..még adok 3 hónapot magunknak...aztán valami segítséget kérünk ha addig nem jön össze..:)
Nekem is hátra hajló méhem van és fél évet vártunk a babára.
Nálunk az segített, hogy aktus után én fekve maradtam a férjem megfogta a bokám és felemelte a vállához. Az első ilyen akrobata gyakorlatot végző hónap után terhes lettem (pedig szerintem a röhögéstől több "cucc" jött ki, mintha csak a párnát tettük volna a csípőm alá). Drukkolok, hogy Nektek is minél hamarabb sikerüljön! :o)
34 hetes kismama
:DDazon gondolkodom...hogy végül is a gyertyapóz is elég célravezető akkor...nem???:)
köszönjük szépen...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!