Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kicsit idióta dolog, de ti...

Kicsit idióta dolog, de ti várnátok ezért a baba készítéssel?

Figyelt kérdés

Kistesót szeretnénk! Elvileg semmi akadálya nincs, akár holnaptól abbahagyhatnánk a védekezést. Nem is lenne ezzel gond, viszont idén Szilveszterkor elutaznánk barátokkal több napra a hegyekbe. Nyilván tudom,hogy nem biztos,hogy elsőre összejön, bár a fiunknál úgy volt. A férjem nagyon szeretné, minél hamarabb, viszont megmondom őszintén, hogy én nem igazán szeretnék így kezdő terhesen elutazni. Lehet,hogy végighányom azt a pár napot, ami egy kisgyerekkel itthon sem leányálom, nemhogy 300 km-rel arrébb egy idegen "nyaralóban"! Mondta a férjem,hogy max. lemondjuk, de utána nyilván átgondoltuk,hogy számolnak velünk a barátok anyagilag is, nem illik két héttel előtte lemondani.

Én eltolnám januárra az egészet, a férjem viszont nagyon szeretné már most.

Tudom,hogy bagatell az egész dolog, de ti mit tennétek?

2014. nov. 6. 10:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy egy hónap számít...
2014. nov. 6. 10:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Készítés....

Készíteni nem a babát szokták.

Kettőtöknek kéne megbeszélni. Mondjuk sztem ez hülye indok. Ha jöhetne biztos nem ezért halasztanám.

2014. nov. 6. 10:43
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Jó, most nem jutott jobb szó az eszembe!

Nekem nem számítana, de a férjem nagyon akarná!

A fiamnál az első 12 hétben elég gatyán voltam. Nem tudom, most így lesz-e, de nyilván benne van az esély. Szerintem így az utazás senkinek sem lenne "buli", meg kikapcsolódás!

2014. nov. 6. 10:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Emiatt nem várnék ezzel, és el is utaznék úgy. De ugyebár nem vagyunk egyformák.
2014. nov. 6. 10:46
 5/9 A kérdező kommentje:

Ja, meg most csak azért kérdezem,hogy ki hogy látja!

Pusztán érdekel!

2014. nov. 6. 10:47
 6/9 anonim ***** válasza:

De akkor meg várjatok... Nem hiszem el, hogy két felnőtt között ez felmerül problémaként.

-Drágám, oké, jöjjön a következő, de a szilveszteri utat még nem akarom végighányni, mit szólsz, ha csak januárban kezdünk próbálkozni?

-Oké, rendben.

Kb. ennyit tudok erről elképzelni.

2014. nov. 6. 10:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Én várnék. 2 hónap már nem számít.
2014. nov. 6. 10:54
 8/9 A kérdező kommentje:

:)

Persze, nyilván meg fogjuk tudni beszélni!

Tényleg csak kíváncsi voltam,hogy ki, hogy döntene!

2014. nov. 6. 10:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy ha a férjed nem tud várni 1 hónapot, akkor mit csinál, ha mondjuk csak hónapok múlva sikerül a baba vagy akár 1 év múlva?
2014. nov. 6. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!