Kicsit idióta dolog, de ti várnátok ezért a baba készítéssel?
Kistesót szeretnénk! Elvileg semmi akadálya nincs, akár holnaptól abbahagyhatnánk a védekezést. Nem is lenne ezzel gond, viszont idén Szilveszterkor elutaznánk barátokkal több napra a hegyekbe. Nyilván tudom,hogy nem biztos,hogy elsőre összejön, bár a fiunknál úgy volt. A férjem nagyon szeretné, minél hamarabb, viszont megmondom őszintén, hogy én nem igazán szeretnék így kezdő terhesen elutazni. Lehet,hogy végighányom azt a pár napot, ami egy kisgyerekkel itthon sem leányálom, nemhogy 300 km-rel arrébb egy idegen "nyaralóban"! Mondta a férjem,hogy max. lemondjuk, de utána nyilván átgondoltuk,hogy számolnak velünk a barátok anyagilag is, nem illik két héttel előtte lemondani.
Én eltolnám januárra az egészet, a férjem viszont nagyon szeretné már most.
Tudom,hogy bagatell az egész dolog, de ti mit tennétek?
Készítés....
Készíteni nem a babát szokták.
Kettőtöknek kéne megbeszélni. Mondjuk sztem ez hülye indok. Ha jöhetne biztos nem ezért halasztanám.
Köszi!
Jó, most nem jutott jobb szó az eszembe!
Nekem nem számítana, de a férjem nagyon akarná!
A fiamnál az első 12 hétben elég gatyán voltam. Nem tudom, most így lesz-e, de nyilván benne van az esély. Szerintem így az utazás senkinek sem lenne "buli", meg kikapcsolódás!
Ja, meg most csak azért kérdezem,hogy ki hogy látja!
Pusztán érdekel!
De akkor meg várjatok... Nem hiszem el, hogy két felnőtt között ez felmerül problémaként.
-Drágám, oké, jöjjön a következő, de a szilveszteri utat még nem akarom végighányni, mit szólsz, ha csak januárban kezdünk próbálkozni?
-Oké, rendben.
Kb. ennyit tudok erről elképzelni.
:)
Persze, nyilván meg fogjuk tudni beszélni!
Tényleg csak kíváncsi voltam,hogy ki, hogy döntene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!