Megnéznétek a tesztem?
30-ára nem vártam. 28-án volt egy halvány pozitív tesztem, azóta minden teszt negatív. Most még mindig nem jött meg, ezt most este csináltam (reggel még negatívat teszteltem). Megint látok egy halvány csíkot.
Nem igazán értem, mert a kislányomnál olyan szépen kimutatta nemvárt első napján, utána 2 nappal erősebben, aztán nem teszteltem többet, most viszont össze vagyok zavarodva. Mit mondtok?
Sziasztok!
Ma reggel egy pontosan ilyen halványka pozitív lett. Azóta sem jött meg. Felhívtam a dokimat délután, mondtam neki a nagyon halvány pozitívat, meg hogy utána negatív tesztem is volt, azt mondta, várjunk, ne teszteljek pár napig. Ha 20-ig nem jön meg, akkor menjek majd el hozzá és megnéz, akkor is, ha pozitív és akkor is, ha negatív, de addig fölösleges. Nem kapkodja el... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!