Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem?

Megnéznétek a tesztem?

Figyelt kérdés
[link]
2014. szept. 1. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia. A felsõn, talán mintha... De tesztelj holnap vagy holnapután reggel, mert ha tényleg pozi, nagyon halvány még. Megy a drukk. :)
2014. szept. 1. 14:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Az a baj, hogy a felső a tegnapi, az alsó a mai, tehát nem erősödik, sőt. Ez aggaszt :/
2014. szept. 1. 14:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz a kép, de mintha halvány pozitív lenne.
2014. szept. 1. 14:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ennyire képes a méregdrága tabletem kamerája, ráadásul nagyon rossz volt a fény is :/
2014. szept. 1. 14:23
 5/9 anonim ***** válasza:
én az alsón látok valamit! drukkolok. mikorra nem várod?
2014. szept. 1. 14:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Már két napja késik... Voltak tüneteim, teljesen azt hittem, hogy megjön, baromira szédelegtem, aztán mára mintha elvágták volna, semmi bajom, nem fáj semmim, nincs mindjárt megjön érzés, se szédülés, semmi, és a teszt is halványabb. Szóval nagyon félek, hogy ez nem jelent semmi jót :(
2014. szept. 1. 14:32
 7/9 A kérdező kommentje:

Sikerült jobb képet lőni. Ezen látszik, hogy inkább csak a felső pozi :(

[link]

2014. szept. 1. 15:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is úgy tűnik. De várj még egy kicsit, terhestüneteidnek cak a 6-7. héttől kéne lennie. Ha baba, később is foganhatott. Ne aggódj, hamarosan eldől!
2014. szept. 1. 15:35
 9/9 anonim ***** válasza:
ezek pozitivak :)
2014. szept. 2. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!