Endometriózissal csinálnak inszemet? Vagy csak kezelés után? Egyáltalán, hogy kezelik?
Az endometriózis azt jelenti,hogy össze van tapadva a petevezető fala,vagy kinövések vannak rajta ezért nem lehetséges a természetes teherbeesés.
Az inszemet a méhben csinálják,de úgy tudom elötte tesznek egy kísérletet a petevezeték átfújására.
Ha nem sikeres attól még inszemet megcsinálják.
Lehet nem jól tudom,hátha jön valaki aki okosabb.
Az endometriózis nem azt jelenti, hogy össze van tapadva a petevezeték fala... Tegnapelőtt volt műtétem, a petevezetékem átjárható, viszont endometriózisom van.
Esetleg más vélemény, valakitől aki hasonló cipőben járt?
Szia! Nálam 2007 áprilisában diagnosztizáltak endometriózist (akkor még egyedülálló voltam). Mindegyik doki mást mond. Az egyik azt mondja, hogy csak inszemmel lehet majd babám, a másik azt mondja, hogy ez hülyeség, látott Ő már sok csodát... Konkrétan még nem beszéltük meg, hogy akkor most jöhet a baba, de nem védekezünk, így ha esetleg valami csoda folytán becsúszna, nagyon boldogok lennénk. Kaptál GnRh injekció kúrát? Hol voltak Neked összenövések?
Nekem ezt írták a zárójelentésre: Elsősorban a hólyagalapon és a bal oldali petefészek alatt endometriózis csomókat találtunk, melyeket monopolar electroddal coaguláltunk. A jobb oldali szálagos kismedencei összenövéseket elektromosan oldottuk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!