Miért nem jön meg clostilbegyt-tel sem?
Sziasztok.
clostit szedtem,ma van a 33.napom,teszt negatív,és még sem jön meg!igaz nem volt domináns tüszőm,csak 10mm-es,de akkor is megkellene jönnie!miért nem jön?
Clostilbegyt mellett nekem egy darabig 33-35 napra jött meg, aztán meg sehogy!Az orvos szerint nem volt elegendő az akkori 2X1-es dózis.Lehet nálad is ez a baj.
Remélem, jó orvoshoz jársz, aki tudja, mit csinál...
Azt mondták nekem az okosok, hogy a tabi abbahagyása után 8-10 nappal fejti ki a hatását. Akkor ha a 5-9-ig szedted, akkor kb a 18-19-20 napon is lehet pé, és ehhez hozzáadjuk a luteális vázis normális 14 napos hosszát, így kijöhet 34-35 napos ciklusra is.
Én is clostit szedtem, ez a második hónapom. Az első hónapban a 25-ik napon volt pé, és meg is jött a 39-ik napon :( Remélem ez a hónap már jobb lesz.
Ja! Clostit szedtem dec-jan (babó is lett belőle-sajnos elveszítettem). Szóval előtte nézett a doki uhun, és nem látott semmit (12-ik napon), csak az egyik petefészkemben 2-3 3mm-es tüszőcskét. És ebből lett a babóm. :)
Érhetnek még meglepetések!
KÍvánom a legjobbakat!!!
szia,köszönöm a válaszod.nagyon sajnálom hogy elveszítetted a babádat.remélem hamarosan ismét sikerül.amit írtál,rettentő érdekes,hogy a doki nem látott domináns tüszőt!vannak még csodák!
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!