Ki nem várja 7. -re,8-ra? Tünetek? Én valamiért barnáztam 4 napig peteérés után, de keveset.
Bocsi nem kötekedni akarok, de a mensidig van még 8 nap, tehát a baba még be sem ágyazódott...
De mindenesetre kívánom Nektek, hogy baba legyen! Sok sikert, és pozi tesztet kívánok!
(2. válaszoló)
:)))) Persze, hogy nem veszünk össze. :))) Egy darabig én is kerestem magamon tüneteket, de most hogy összejött, bár ne kerestem volna. :))) Már 13 hetes vagyok, de még mindig hányok. :D
Minden jót!
Köszönöm! A barnázás lehet a hormonelégtelenség miatt is, nekem is többször volt, sokszor már peteérés után, és majdnem kitartott mensiig. Mikor terhes lettem, akkor egyáltalán nem volt barnázás, még beágyazódási vérzés sem, csak a 23. napon volt sűrű krémes folyásom, ami nem szokott. Utána száraz voltam teljesen.
Ti mióta próbálkoztok? Lehet érdemes lenne elmenned egy vérvételre.
Sok sikert, és minden jót!
13 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!