Hogy lehet kibirni, hogy megjönn-e vagy nem ha babát akarunk? Én már érzek mindent. Cici fájást, hasszurkát.
Úgy érzem a soraidból,hogy te már tesztelni szeretnél...
Mikorra nem várod?
A cicifájdalom,hasszúrka mensis tünetek is.
Nahát, nekem is pont 20-án volt az ovum! :-) Nekem akörül (+/- 2-3 nap) veszettül fájt a mellbimbóm, azóta csak néha érzékeny. A hasam viszont egyre inkább bizsereg, olyan, mintha izomlázam lenne folyamatosan. 2. napja puffadok. Folyásom semmi.
Én is nagyon nehezen viselem a várakozást, szeretnék már tesztelni (és 2 csíkot látni), de majd csak jövőhét hétvégén fogok, már persze ha nem jön meg addig.
Az első válaszoló vagyok.
Nekem 22-én kellett volna megjönnie,vagyis dehogyis vártam:)
Nem jött meg,és ma hajnalban teszteltem pozitívat.
Nagyon nehéz volt várakozni,annyi sikertelen hónap és negatív teszt után,de sikerült:)
Mivel én már kismami vagyok leírom,miket éreztem-érzek:ovu óta cicifájás,ami egyre erősödött,hónaljban izomláz,és megnött bimbók,sötétebb bimbóudvar,lilás erek a ciciken.Főként éjszakai pisilések.Vas és savanykás íz a számban ami elég kellemetlen.Hőhullámok,utána meg ráz a hideg.Leszakad a derekam.Kívánom az almalevet...
Nem kívánom a szexet :(
A "kismami" vagyok!
Van már két gyermekem,úgyhogy tapasztalatból annyit tudok mondani,hogy ami nagyon nagyon tipikus terhestünet az a:fokozódó cicifájdalom,cicieresedés,hőhullámok,szédülés,fémes savanyú íz a szájban,szomjasság sűrű pisilés.
de nem lehet általánosítani van akinek ezek a tünetek nem jelentkeznek.
A legbiztibb ha kimarad a mensi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!