Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az orvos 3 napja nem...

Beata kinga kérdése:

Ha az orvos 3 napja nem látott semit akkor kizárható a terhessé?

Figyelt kérdés
Elmondanám szeptemberr 22-én volt meg utoljára 4 napig lzas voltam de csak este másnap mentem dokihoz ő nem látott semit ő azt mondta a nem jön meg 2 hétig még mennyek vissza ! 2 napja kevés rózsaszín volt a bugyimon ma reggelre barnáztam ,de egy óra múlva volt rajta vér is de nem a megszokott! Nálam tudni kell az első 3 nap nagyon erős vérzést hozz de ez nem ez kevés mennyiségű halványabb igaz fáj a hasam mert 2 napja alig van étvágyam !! A mellem is fáj es már a férjemnek is feltűnt h jött a mellem!Kinek volt hasonló és mit tud rola ???tudni kell 4 hónapja babán vagyunk rajta
2014. okt. 29. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Teszt?
2014. okt. 29. 12:15
 2/7 A kérdező kommentje:
6. Napja csinaltam a tesztet negatív lett
2014. okt. 29. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Csináltál tesztet? Ha negatív akkor inkább szerintem hormonális gond lehet. De amúgy nem kizárt a terhesség, mert most még nem látott semmit a doki, korai is lenne még. De leírom vele mi volt. Amikor meg kellett volna jönnie csak barnáztam, ami elmúlt, utána meg pár napra rá véreztem keveset, de görcs nélkül. Dokihoz mentem, hogy mi a fene van. Hát mondja, hogy ott van a petezsák, azt hittem leesem a székről, mert mi nem akartunk éppen gyereket most. Kiderült, hogy hematóma alakult ki a terhesség miatt és emiatt véreztem. Kaptam hormonpótlást és most okés minden. Hemetóma felszívódott. De nekem gondolom pozitív lett volna a tesztem is. Csak éppen nem gondoltam rá, hogy terhes lehetek, nem is csináltam. Viszont amikor próbálkoztunk gyerekkel, mármint amikor konkrétan azért voltunk együtt, egy évig nem jött össze, de voltak kusza hónapok, amikor alig akart megjönni, aztán megjött, több napos barnázgatás és vérezgetés után. Tesztet akkor csináltam és mindig negatív volt. Szóval tesztelj.
2014. okt. 29. 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy egy vírusfertőzés összekavarhatja a ciklusodat, simán, lehet azért jön meg ilyen furán. Azért ellőnék egy tesztet most is, ha negatív akkor tuti nincs baba. 6 napja még lehet korai volt tesztelni, de most már valós eredményt kell adjon.
2014. okt. 29. 12:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát az lesz kedden reggel tesztelek is adig várok hat ha megjön normálisan mi akarunk babat csak nem igen akar ossze jonni
2014. okt. 29. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:
4 hónap próbálkozás az semmi még.... Nyugi. Esetleg a cickafarkteát próbáld meg, az nekem segített.
2014. okt. 29. 13:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt hol lehet venni???
2014. okt. 29. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!