Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztos, hogy van ilyenkor...

Biztos, hogy van ilyenkor peteérés?

Figyelt kérdés
A menstruációm 26-28 napra jön meg, 5 napig tart. A menstruáció alatt és utána alacsony a hőmérsékletem, majd a 12-13. napon elkezd emelkedni és magasan van egészen a következő menstruációig, amikor újra leesik. Ilyenkor biztos, hogy van peteérés is?
2014. okt. 28. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
elvileg, de ha nem vagy biztos benne, vegyél ovuteszteket, és az tutira megmondja mikor van az ovud.
2014. okt. 28. 18:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. okt. 28. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Vagy ha legközelebb rákszűrést mész levetetni, vagy csak kérj időpontot Ultrahangra 11 napra és megmondja a doki. Sajnos nekem szép szabályos görbém volt, és mint kiderült, sosem volt peteérésem, bár ez elég ritka.

Ilyen volt a görbém és peteérés mint később kiderült nem volt, pedig szinte minden hónapban ilyen görbét mértem :(

[link]

2014. okt. 31. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

itt sok jó dolog le van irva érthetően. de tényleg egy ovulációs teszt, és egy ultrahang középidő előtt pár nappal sokat elárul.

utolsó neked mitől nincs péd, és mitől derült ki, mivel állapitotta ezt meg orvos? menstruációd ugyanúgy volt mindig, szabályos volt?

2014. nov. 1. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!