Ha kedden, szerdán éreztem a peteérést és azokra a napokra mutatta a mikroszkópom is, akkor már nem kell védekezni? Ilyenkor már nem lehet teherbe esni?
Tervezzük a babát férjemmel,de még nem most. tegnap még picit páfrányos volt a mikroszkóp,ma már semmi peteérésre utaló jel nincs. nem fáj a hasam sem. szerdán volt a legdurvább!
mától lehetünk védekezés nélkül férjemmel?
Kedves első, egy ciklusban nincs két peteérés, vagy csak egymáshoz nagyon közel (abból lesznek a két petéjű ikrek).
Ha megvolt a kilökődés, és elhalt a petesejt (élettartama 24 óra maximum), akkor a következő ciklus peteéréséig nem tudsz teherbe esni.
Az egy másik kérdés, hogy mennyire megbízható módszer a mikroszkóp ennek megállapítására. Mert szerintem semennyire.
A hőmérőzés+nyákmegfigyelés kombinációja alkalmas erre. Ezt használom magam is közel 10 éve. Ha rendesen csinálja az ember, akkor megbízhatósága a tablettáéval egyenlő, vagy még kicsit jobb is.
Köszönöm a válaszokat. nekem a mikroszkóp maximálisan bevált!!!!!
biztos nincs több peteérésem,mert mindig a 13-14 . napon van. sőt,akkor iszonyúan fáj a hasam! az a kérdés,h teherbe eshetek e még így,ennyi idővel utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!