Pici has szurkálás, derékfájás jelenthet peteérést?
Figyelt kérdés
Utolsó mensi: Június 26.2014. júl. 9. 22:30
1/22 anonim válasza:
Mintha ezt a kérdést én tettem volna fel. Ugyan ez ugyan így stimmel :) Hány napos a ciklusod?
2/22 A kérdező kommentje:
28 :) és neked?:)
2014. júl. 9. 22:37
3/22 anonim válasza:
Nekem 29. :) Néztem kalkulátort kb. mától 3 napig saccolt mind, kitudja :)
5/22 A kérdező kommentje:
én is néztem, nekem holnapra mutatja, de nem rég kezdődött ilyen érzések. igen első, már voltunk együtt hét elején is, de ha tényleg lenne most a peteérés, akkor kihasználjuk az alkalmat :D de nem hiszem, hogy sikerül így egyből :(
2014. júl. 9. 22:43
6/22 anonim válasza:
Mi nem gondoltunk még babára, de volt egy alkalom, amikor azt hittük , hogy véletlenül összejött a baba. De nem. Nagyon csalódottak voltunk. Eldöntöttük, hogy már jöhetne a baba. A múlt hónap 4 tesztem lett halvány időn túli pozi, két félét csináltam. Öröm, boldogság. Ide is feltöltöttem. Mindenki mondta, hogy Gratula, szép halvány pozi. Stresszes időszakom volt. Sok munka, vendéglátás, bulik. A szép pozi tesztek után három napra megjött. Rohanás az orvoshoz, de hát nem tudtak mit kezdeni. Azt mondta a magán orvosom, hogy ezek a tesztek nem jelentenek semmit. Elkezdtem terhes vitamint szedni. Aztán most talán már sikerülhet. Több odafigyelés és óvatosság :)
7/22 A kérdező kommentje:
Ó :( olvasgattam most pár kérdést, valaki írt olyat, hogy együttlét után 2 nappal kezdett neki szurkálni hasa, és fájt dereka, és vérzése még 2 hét múlva kellett volna megjönnie, és végül babás lett. de én nem leszek ilyen szerencsés :(
2014. júl. 9. 22:55
8/22 anonim válasza:
Szorítok nektek. :) Most akkor a napokban hajrá !!! Majd írd meg hogy mi lett :)
9/22 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszi. :) Csak olyan messze van még, mire jön a teszt idő, meg hogy megjön-e vagy nem.
2014. júl. 9. 22:59
10/22 anonim válasza:
Ne is mond, le kell kötni valahogy magunk. Ha rágörcsöl az ember annál rosszabb. Mindenki at mondja, hogy már nem is gondoltak rá, és több hónap után összejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!