Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pici has szurkálás, derékfájás...

Pici has szurkálás, derékfájás jelenthet peteérést?

Figyelt kérdés
Utolsó mensi: Június 26.
2014. júl. 9. 22:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ti is akartok babát?:)
2014. júl. 9. 23:05
 12/22 H.Orsolya ***** válasza:

Sziasztok.

Nekem is jún. 26 volt az utolsó, tehát mostanság van peteérésem. Mi most két naponta együtt vagyunk hátha sikerül összehozni a babát. Én nem érzek alhasi szurkálást vagy csak nem figyeltem fel rá, mert elég sokat fáj a hasam, de ma a derekam nekem is fájt. És eddig nem tudtam mitől csak sejtettem, de most hogy figyelem a peteérést rájöttem hogy nekem ilyenkor mindig fáj a méhszájam együttlétkor. Sok sikert mindenkinek és remélem 23 körül senkinek nem jön meg :)

2014. júl. 9. 23:10
 13/22 A kérdező kommentje:
Szia! :) Most nekem sem fáj már, csak néha néha. De derekam az leakar szakadni kb. Nagyon szurkolok neked is. Ti mióta próbálkoztok?:)
2014. júl. 9. 23:18
 14/22 H.Orsolya ***** válasza:
A derekam az fáj, de nem nagyon hinném, hogy a peteéréstől, de ki tudja, lehet. Mi a hónap elején kezdtük a jún 26. mensi után. Ti mióta? Első?
2014. júl. 9. 23:22
 15/22 A kérdező kommentje:
Mi még csak hétfő óta. :) De jaj de jó lenne ha sikerülne is. :)
2014. júl. 9. 23:25
 16/22 H.Orsolya ***** válasza:

Drukkolok, majd mensi körül írj, hogy sikerült :) én is reménykedek :) NEkünk a második baba. A fiúnk a második próbálkozós hónapba jött össze. Remélem a kis

tesó gyorsabb :)

2014. júl. 9. 23:30
 17/22 A kérdező kommentje:
Fogok írni :) Majd írj te is !! :)
2014. júl. 9. 23:37
 18/22 H.Orsolya ***** válasza:
Szia. Mi újság? Nekem 3 napja alhasi fájdalmam van, néha olyan mintha megakarna jönni, de az ugye még messze van. Szerinted mi lehet? Lehet a gyógyszer abbahagyása kevert be :( Neked elmúlta szúrkálódás?
2014. júl. 16. 21:37
 19/22 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek? Én már Csütörtökön erős pozit teszteltem. Mához egy hétre megyek dokihoz. :) A vasárnapi clearblue digitálison is pozi..2-3 hét a fogantatástól :)
2014. júl. 28. 17:26
 20/22 H.Orsolya ***** válasza:
gratulálok :) nekem bonyolult... :(
2014. júl. 28. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!