Másnak is nehezen jött össze a 3-dik baba?
Figyelt kérdés
A fiam a 2-dik hónapban,a kislányom pedig a 6-dik hónapban jött össze.Már 3 hónap próbálkozós hónapon vagyunk túl.Kinek mennyi idő alatt jött össze a 3-dik bébi?2014. okt. 28. 12:49
11/17 anonim válasza:
nekem az első is nehezen jön össze...:(((
12/17 anonim válasza:
Én először is nagyon sajnálom, hogy sokaknak az első vagy második baba nagyon nehezen jön össze, érintett vagyok mert a családban lombik babás program volt. Mi már fél éve próbálkozunk a harmadik babával. Az első 1. hónapban, a második 3. hónapban összejött. Most meg nem igazán akar sikerülni, pedig nagyon sokat gondolkodtunk rajta, mivel harmadik császárom lenne. Félek a műtéttől, meg félek hogy milyen lenne három kicsi gyerekkel, a férjem nagyon sokat segít és nagyon szeretné. Lehet pszichésen nem jön össze. Látom milyen okos hozzászólásokat kaptál, pedig én átérzem, mert mi nagyon vágyunk rá és nem sikerül.
13/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Nagyon sokban hasonlítunk,és eltaláltad hogy mire gondoltam.Én sem akartam senkit megbántani,főleg akiknek az első is nehezen jön össze,de én arról nem tehetek,és attól hogy az első 2 viszonylag könnyen összejött attól még vágyhatok ugyanúgy egy 3-dikra is és bánthat a dolog,mintha csak az elsőt várnám.Nekem is ez lenne a 3-dik császárom,és pont úgy érzek mint te hogy szivem szerint nagyon szeretnék még egyet babázni,de lehethogy az eszem gátol meg,mert nekem sincs segítségem és félek hogy fogom e bírni.A válaszokból itt úgy tűnik hogy a 3-dik mindenkinek nehezebben jön össze.Köszönöm a válaszokat:)
2014. okt. 28. 18:09
14/17 anonim válasza:
Nálunk az első 6 hónap után jött, a második az első hónapban, bár sosem számoltuk ki,mikor legyünk együtt,hogy nagy eséllyel jöjjön. Most a harmadiknál ez az első próbálkozós hónapunk, nagyjából kiszámoltam mikor van nagy esélyünk, egyenlőre várunk!
15/17 anonim válasza:
Az első azonnal, a 2.baba a 3. hónapban a 3. baba a 2. hónapban,mind a 3 császár volt.
16/17 anonim válasza:
Én megkérdeztem ugyanezt 2 éve,kaptam én is mindenféle választ...
Nekem az első 2 gyermekem első hónapban,a harmadik a 13.hónapban sikerült.
Nincs recept,türelem,utólag úgy gondolom én is nagyon türelmetlen voltam.(csak amikor az embernek 2x konnyen sikerül,nem számol a hónapról hónapra való csalódással)
Sok sikert,remelem hamarosan érkezik hozzád is a 3. :-)
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ:)
2014. okt. 30. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!