Volt már valakinek hasonlò?
Figyelt kérdés
Pàrommal szeretnènk babàt. A mensim ùgy jött meg, hogy 5 napig a tamponon csak egy kicsi vèrcsìk volt ès annyi, azòta semmi, ilyen mèg sose volt nekem. Mellfeszülès van ès alhasi görcs is olykor. Ùgy hallottam ha baba van, akkor legtöbben barnàznak, de èn nem. 2 hònapja volt petefèszekgyulladàsom nem tudom hogy annak lehet-e köze az ilyen mensihez.2014. okt. 27. 12:34
1/2 anonim válasza:
Szerintem érdemes egy tesztet csinálnod a biztonság kedvéért.
2/2 anonim válasza:
Csinálj tesztet, bár ha a vérzés piros színű volt, akkor valószínűleg menstruáltál és nincs baba. Nem feltétlenül kell barnázni, ha baba van. Én pl barnázok mensi előtt és még nem volt baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!