Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem? Pozitív...

Kávétejszín kérdése:

Megnéznétek a tesztem? Pozitív lehet?

Figyelt kérdés

Nem akarok tudatlannak tűnni, de van ott valami, csak nem tudom, hogy halvány pozitív lehet vagy csak elázott a teszt, vagy valami hibája van? Mert nem olyan szép katonás vonalkám van, mint a lányomnál volt. Kistesót tervezünk.

30-ára nem várom, de a napokban nagyon erős görcseim voltak (nem szoktak lenni), ezért biztosnak érzem a kistesót.

Nem bírok napokat várni az újabb tesztig. Vegyek egy érzékenyebbet és ha azzal csinálok ismét egyet, akkor az biztosabb? Vagy ha ugyanilyen (x-epil) teszttel holnap tesztelek? Melyiket tanácsoljátok?

[link]

[link]

2014. okt. 27. 10:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

11 hónapos.

Nem bírtam magammal, teszteltem ugyanazzal most délután is, full negatív, de most kibírom legalább 2 napig, hogy ne teszteljek... Gondolom a délutánihoz még nagyon alacsony a hcg-m (legalábbis remélem, ezért lett negatív).

Holnapután reggel jelzek, hogy mi lett. :)

2014. okt. 27. 13:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Pozitív tesztet kívánok!:)
2014. okt. 27. 15:44
 13/17 anonim ***** válasza:
írd majd meg,drukk!
2014. okt. 27. 21:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Remélem jó híreket hozol! Megy a drukk!
2014. okt. 28. 08:48
 15/17 A kérdező kommentje:

Ma tök negatívat teszteltem... Nem tudom, mitől lehetett az első halvány pozitív.

Azért még reménykedek, hogy nem jön meg. :) 2 napom van még addig.

Szerintetek? Hogy lehet, hogy az első halvány pozi, utána meg negatív?

2014. okt. 28. 09:15
 16/17 anonim ***** válasza:

- Mert ilyenkor még nagyon alacsony a hcg koncentráció, és korán teszteltél (lehetséges, hogy ittál előtte éjjel, vagy kimentél pisilni)

- Volt megtermékenyült petesejt, de a beágyazódás nem történt meg rendesen

- Hibás volt az adott teszt

Túl vagyok két egyértelműen látszó, halvány pozi teszten, aminél biztos, hogy nem volt baba, mert még aznap teszteltem másik, érzékenyebb teszttel és az hómző volt, és az ultrahang is azt támasztotta alá, hogy hibás lehetett a teszt, igaz, az nem x-epil volt, én azt eddig megbízhatónak tartottam.

Én akkor tesztelnék a helyedben újra, ha 30-án nem jön meg. Kívánom a legjobbakat! Írd majd meg!

2014. okt. 28. 11:41
 17/17 A kérdező kommentje:

Ma is negatív, valószínűleg ez már így is marad. :( Na, majd következő hónapban tesztelek egy pozitívat. :)

Csak így most nem igazán értem az első tesztemet, mert az X-epil még soha nem hazudott nekem.

2014. okt. 29. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!