Ovulációs teszt pozitív, utána 12-36 órán belül lesz ovu v.12ora m. tól 36ig?
én úgy gondolom, hogy igen. az lh csúcs (a legerősebb pozitiv teszt nap) csak azt jelzi, hogy másnap fog megrepedni a tüsző, ami él 12-24 óráig. ettől függetlenül érdemes aznap szexelni, mert a spermáknak akár egy nap is kellhet hogy feljussanak a petesejtig. az a biztos, ha a legerősebb pozitiv napon, és a halvány (első negativ) napon is szexeltek. de egy nap csak egyszer, lehetőleg a délelőtti órákban. utána maradj fekve 2o percig, és gyertyázz. az a legbiztosabb.
azért szükséges több lh tesztet csinálni a ciklus közepén, mert az a pozitiv, amikor a csik erősebb mint a kontroll csik!!! tehát ha halványabb, az negativat jelent. vagyis az első negativ napon van a tüszőrepedés!!! nem szabad lespórolni a teszteket, és csak egyet csinálni a hónapban, mert a többihez viszonyitva látható, hogy az aznapi most akkor erősebb-e a többinél, vagy nem! eleinte én is csak egyet használtam, aztán ha volt rajta csik, én úgy vettem, hogy az pozitivnak számit (mint a terhességi tesztnél) de vigyázat,. mert az lh tesztnél nem igy van! a halvány az negativnak számit.
a fastest.hu-ról 1oo ft-ért lehet beszerezni ovu tesztet! és akkor olcsóbb, igy többet tudsz elhasználni egy ciklus során, ezzel nem érdemes spórolni.
Lehet hogy tudtad ezeket, de azért leirtam, ha más olvasná, máshoz is eljusson ez az info. :)
Amióta szabályszerűen használom az lh tesztet, megdöbbenve tapasztalom, hogy két nappal hamarabb van az ovum, vagyis a 12. napon. igy várhattam volna hogy sikerüljön a terhesség, még hónapokig, amikor én a 14 napon már bőven lemaradtam róla.
sok sikert!
Kedves Kérdező!
Lett belőle baba? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!