Kicsit hosszú történet. Augusztus elején letettem a gyógyszert, mert kisbabát szeretnénk. Azóta volt egy 23 és két 18 napos ciklusom, ami elég kevés. Iszom a cickafark és a palástfű teát. Legutóbb október 17-én volt pozitív ovu tesztem, együtt is voltunk aznap éjjel.Rá 4-5 napra menstruáció szerű, enyhe görcseim voltak kb. 2 napig. Szerintem beágyazódáshoz ez korai... Most a ciklusom 21. napján vagyok. Bíztató, de a teszt egyelőre negatív. Mellfeszülés van, de csak enyhe, és mensi előtt is szokott lenni. Néha enyhe hányinger fog el, de azt hiszem ez is inkább csak azért van, mert szeretném, hogy legyen...
Persze, hogy lesz majd pozitiv, ne csuggedj! Lehet, nem pont most, de lesz majd! Mondjuk a 18 napos ciklus nagyon-nagyon rovid, igazabol a 23 napos is. Gyogyszer elott is ilyen volt a ciklusod? Miert iszod a teakat? Nekem is viszonlyag rovid ciklusaim lettek a tabletta utan, 25 naposak. Engem a baratcserje tett rendbe, terhes is vagyok most.
2014. okt. 26. 11:33
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást, aranyos vagy! Nagyon régóta szedtem gyógyszert, nem igazán emlékszem, milyen volt előtte, de azt tudom, hogy nem volt gond.
A teát azért iszom, hogy a beágyazódást támogassa. A cickát el is fogom hagyni szerintem, mert a peteéréssel ugy látom, nincs gond.
Talán rendeződik a ciklusom hossza, már az is bíztató lenne :)
Neked pedig egészséget a babához!!! Gratulálok!! Meddig próbálkoztatok?
2014. okt. 26. 18:04
3/7 anonim válasza:
Koszonom! Mar volt egy terhessegem az iden, de sajnos ures volt a petezsak, mutottek. Akkor kb 2.5 honap utan jott ossze. Egy mesntruaciot vartunk a mutet utan, a kovetkezo ciklusban ossze is jott. Elotte a fogamzasgatlot en is hosszu evekig szedtem, decemberben hagytam abba. Majusban lett eloszor pozi a teszt. Nekem koztes verzeseim is voltak, amellett, hogy rovidek voltak a ciklusaim. De ahogy mondom, nekem a baratcserje bevalt.(mutet utan kezdtem el)
2014. okt. 26. 18:35
4/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy megpróbálom, ha nem jön össze most. Én g
2014. okt. 26. 20:39
5/7 A kérdező kommentje:
Én egyelőre azon izgulok, hogy összejöjjön. Aztán lehet izgulni majd máson, mert van egy genetikai problémám, ami örökletes. De azzal majd ráérek az örömködés után foglalkozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!