11. dpo-n van értelme tesztelni? Nem bírok várni!
Figyelt kérdés
Van rá bármi esély, hogy halvány pozi lenne? Jókor voltunk együtt, nagyon reménykedem ebben a hónapban!2014. okt. 26. 21:30
12/15 A kérdező kommentje:
Nincs görbém, de ha ebben a hónapban sem sikerül, akkor elkezdek hőmérőzni. Eddig reménykedtem, hogy nem lesz rá szükség, és "magától" is jönni fog a babó.
2014. okt. 27. 08:12
13/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nekem ez a 4-dik hónapom és már türelmetlen vagyok hogy nekem miért nem jön össze hol semmi bajom nincs. Ha kiváncsi vagy ez az én görbém. [link]
14/15 anonim válasza:
Én is ma vagyok a 11.dpo-n, de én tuti nem tesztelek még a héten. Ha nem jön meg, akkor max hétfőn. Ez a 3. hónapunk,és az első kettőben mindig tesztelgettem,aztán persze késett is pár napot, de végül megjött. Most már nem fogok tesztelni, szerintem te se tedd. Ja és mi is mindig jókor voltunk együtt.....
15/15 anonim válasza:
Sziasztok,
Mi lett az eredmény? itt vagytok még? :) ::)
N. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!