Van értelme 25össel tesztelni elmaradt mensi után 1 nappal?
Figyelt kérdés
Tegnap este teszteltem negatív:( Mikor duplázódik a HCG 1 vagy két nap kell,hogy is van ez?Ma este teszteljek,már 5 órája nem pisiltem?2013. júl. 8. 19:42
1/6 anonim válasza:
Én megtettem, irtó halvány csík látszott, csak amolyan sejtés szinte.
2/6 anonim válasza:
Szia!
2 nap múlva érdemes ismételni a tesztet!
és igen, az jó ha sokáig nem pisilsz, de mégis kell a pihenés, szóval inkább bírd ki reggelig szerintem......
Akkorra erősebb is lesz talán, és kimutatja ha van baba!
Tarts ki, tudom hogy nehéz, de reggel büszke leszel magadra!
Ha most tesztelhetsz, és negatív, akkor meg a kefét fogod rágni, hogy miért nem bírtad ki, és hogy mikor tesztelhetsz legközelebb.
Nyugi! Tudom, könnyű mondani.............. :-)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Várok reggelig,köszönöm utolsó,igazad van,csak a Te hatásodra várom meg a reggelt,aztán remélem két vonal lesz.
2013. júl. 8. 20:12
4/6 anonim válasza:
első terhességemnél 3-4 nappal a késés után is nagyon halvány volt a teszt.Most a másodiknál már aznap tök erős,mikor meg kellett volna jönnie..Szerintem is várd meg a reggelt:) szurkolok
5/6 anonim válasza:
Várd meg a reggelt,az ár 2 nap késés lesz.Mindenképpen reggeli pisi kell,abban a legmagasabb a hcg szint.Naponta duplázódik egyébként.Nekem a nem várt napján is halovány volt a csík,a nem várt után 2 nappal volt erősebb.
6/6 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem,negatív :(..de reménykedek,még mindig nem jött meg.
2013. júl. 9. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!