4. napja kėsik de nincs semmi jel arra, hogy megjonne vagy, hogy terhes vagyok. Neha neha gorcsollok de semmi egyeb. Terhesseg?
Figyelt kérdés
Vajon terhes vagyok? Tesztelni meg nem akarok mert felek,hogy csalodok.2014. okt. 26. 08:53
1/3 kloetta válasza:
nekem a 7. napon is negatív volt a tesztem, most alszik mellettem a 7 hós kisfiam. várj még kicsit, tudom hogy a türelem a legkevesebb ilyenkor, de nem tudsz mást tenni.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen nagyon nehez varni :(((
De koszonom a biztatast.
2014. okt. 26. 08:59
3/3 anonim válasza:
Szerintem tesztelj, ha megjön akkor is csalódsz. Nekem a mensi napján halvány + volt. A következő napon -. Aztán megvettem azt a tesztet, ami az elsőt kimutatta. a 3. napon az lett egyértelmű +.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!