Lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Öt napja késik.Tegnap volt egy kevés pecsételő vérzésem, este amikor párommal együtt voltunk véreztem közben, azt hittem megjött de azóta semmi. ma délután is volt pecsételő vérzésem. kicsit fáj a hasam is de nem nagyon. A hónapban voltunk úgy is együtt, hogy csak megszakításos módszerrel védekeztünk.2014. okt. 24. 20:29
1/2 anonim válasza:
És tesztet még nem csináltál?Nekem 3 napja késik de a tegnapi teszt nega volt,mondjuk mi babát szeretnénk.És tüneteim néha kis hányinger,derékfájás,szúrkálás,meg sok pisilés:)Csinálj holnap reggel tesztet:)
2/2 anonim válasza:
"megszakításos módszerrel védekeztünk"
Mivel ez NEM védekezés, ezért lehetsz terhes. Csinálj tesztet, akkor megtudod, hogy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!