Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ez a jele hogy terhes...

Lehet ez a jele hogy terhes vagyok?! Megszáradt tej a mellbimbón

Figyelt kérdés

Ma 1 hete késik

Mivel beteg lettem,antibiotikumot szedtem hétfő óta,betudtam annak hogy nemjött még meg

De tegnap este,és ma este is fürdés előtt ahogy vetkőztem,láttam hogy tej van megszáradva a bimbómban

Holnap tudok venni tesztet

Szerintetek ?!

Hozzáteszem 1 éve nem szoptatok

2014. okt. 23. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
korai terhességnél még nem kéne, hogy tejed legyen. úgy tudom, ha tejszerű dolog folyik a melledből, az a mellrák jele is lehet, de nem akarlak ijesztgetni...
2014. okt. 23. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy csak simán magas a prolaktin szinted! Szerintem sem terhesség.
2014. okt. 23. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Prolaktin szintre gyanakodnek en is. Ugynevezett tejcsorgasod lehet. AZ elmult 1 evben nem tapasztaltal ilyet? Erdemes egy vervizsgalatot kerned. Ettol fuggetlenul lehetsz terhes termeszetesen.

Ha Minden teszt negativ (hormon es terhessegi) Barátcserjet vehetsz ra (homeopatias cseppbol mastodydont pl)

2014. okt. 23. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Teljesen sosem apadt el a tejem

Az utóbbi 2 napban viszont a melltartóm is foltos lesz napközben.Ezt ugye csak este veszem észre

Remélem nem komoly,utánna olvasok a prolaktin szintnek

Hm

2014. okt. 23. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!