Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11. DPO-n erős derékfájás?...

11. DPO-n erős derékfájás? Lehet baba jele? Mit éreztetek 11. dpo-n?

Figyelt kérdés
2014. okt. 24. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Utólag majd bármi lehet kora terhességi tünet, de előre biztosan semmi. Türelem, ne figyeld ennyire árgus szemmel magad, mert pár nap és hányingered lesz, még pár nap és hányni is fogsz.
2014. okt. 24. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Óóó én minden hónapban más-más tünetet produkálok :(

Szinte biztosra veszem, hogy ez tuti a baba....de nem.

Saját magamat bolondítottam meg vele :(

Kitartás, 3 nap és kiderül!

Szorítok, hogy baba legyen!

2014. okt. 24. 14:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát azért köszi :) Nem szokott ilyen lenni, pedig elég egyenmenzeszelős vagyok :) Hátha...
2014. okt. 24. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi az a DPO?
2014. okt. 24. 15:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Peteérés utáni napok száma :)
2014. okt. 24. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Én harmadik hónapja produkálok mindenféle tünetet, de eddig nem volt belőle semmi :) Remélem most lesz. Ma a 8. dpo-n járok, tegnap volt hasszurkám és mellfájdalmam. Próbálom magam nem figyelni ebben a hónapban, de ezeket a dolgokat nem lehet nem észrevenni. :) Remélem sikerül nektek is és nekünk is :) Majd írj!!
2014. okt. 24. 17:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem sem lehet ezeket csakúgy... beképzelni.. vagy érzed, vagy nem... Nekem csak az a fura, hogy 1-2 napig volt hogy fájat a derekam, mensi elött. De ez már lassan 4. napja tart. És ma csúcsosodik :) Cici nekem is érzékeny, de inkább csak a bimbó részen. Kemény, és érzékeny. Ilyenjeim nem voltak. Reménykedem a sikeres végkifejletben, és szurkolok Neked is :)
2014. okt. 24. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!