Rövid ciklussal van itt valaki? Mit lehet tenni? Akinek már sikerült a baba így is? Hm? Valaki?
Figyelt kérdés
Érdekelne ki mit tesz/tett ebben az esetben hogy megfoganjon a gyermek.Olvastam palástfűteát,de volt akinek rontott a helyzeten...ötletek?tapasztalatok?21-26naposak a ciklusaim2014. okt. 23. 23:51
1/5 anonim válasza:
Önmagában a rövid ciklussal nincs semmi baj, van aki hormonálisan így van "összerakva." Nekem 24-25 nap körüli ciklusaim voltak, eszembe sem jutott, hogy ez ellen bármit is kellene tennem. Gond nélkül szültem két gyereket. Még az sem jött be, hogy rövid ciklus esetén nagyobb az esély, hogy az ember a kiírt időpont előtt szül, túlhordtam mindkét ygerekem.
2/5 anonim válasza:
Nem tudok róla, hogy a peteérés megtörténtét bármiben befolyásolná a ciklus hossza....
3/5 anonim válasza:
Nekem régebben normál 28 napos ciklusaim voltak. Néhány éve pedig lecsökkent 24-25 nap körülire, 32 éves vagyok amúgy. Amikor babát akartunk, 2 hónap alatt sikerült is teherbe esnem, semmit nem kellett szednem a ciklusom miatt. A babát is túlhordtam :)
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat,akkor egyenlőre nem foglalkozok ezzel:)
2014. okt. 24. 09:58
5/5 anonim válasza:
Múltkor is volt egy ilyen kérdés.
Semmi köze a rövid ciklusnak ahhoz, hogy valaki teherbe essen.
Világ életemben rövidek voltak a ciklusaim, jelenleg átlag 24 naposak, de amikor éppen babát tervezetünk, akkor a 22 napos sem volt ritka. 7 hónap alatt jött össze a kisfiunk.
És semmit nem használtam vagy szedtem, semmire nem figyeltem, akkor voltunk együtt, amikor együtt szerettünk volna lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!