Mi történik Velem?

Figyelt kérdés

Először is leszögezném tudom,hogy nem vagytok orvosok csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.

Szombatra nem vártam nem is jött.Vasárnap és hétfő este volt egy kis barna pecsételésem,tegnap reggelre leesett a hőm,reggel és este volt egy icipici rózsaszín nagyon híg folyásom.Azt hittem ma reggelre megfog jönni így nem is mértem hőt se hanem aludtam egy jó ízűt,de a legnagyobb meglepetésemre száraz vagyok mint a sivatag...A méhszájam nagyon magasan van (kíváncsiságból néztem meg,nem szoktam és nagyon óvatos voltam) a mellem kemény,duzzadt és nagyon fáj,enyhe alhasi görcseim vannak (nem olyan mint amikor megvan) és nincs semmi pattanásom (mensikor olyan vagyok mint egy kirügyezett fa).

Szerintetek ilyen esetben gondolhatok mégis terhességre?Tudom,hogy tesztet kellene vennem de ma nincs nyitva nálunk a gyógyszertár (falu) és legközelebb hétfőn tudok venni.

Köszönöm

2014. okt. 22. 11:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sajnálom. :( De új hónap...
2014. okt. 27. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!