Hatodik napja nem jött meg, de a teszt negatív, mennyi idő után mutatja ki a teszt?
Figyelt kérdés
Nincs felfázás vagy ilyesmi. Kérdésem, hogy ha pozitív lenne, akkor kellene már mutatnia a tesztnek? Köszönöm előre is.2014. okt. 21. 05:35
31/42 A kérdező kommentje:
Köszi :) Mindenképp fogok írni.
2014. nov. 3. 18:40
32/42 anonim válasza:
Szia! Tudod mar a vervetel eredmenyet? Mikor mesz vissza a dokihoz?
33/42 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Az eredmény: méhen kívüli terhesség, ahol a magzat el van halva. Jövő hétfőn még egyszer megnézik, hátha felszívódna és nem kellene műteni, ha nem szívódott fel, akkor műtenek egyből. Jó, hogy elmentem idejében az orvoshoz, mert semmi előjele nem volt a méhen kívülinek (görcsök, pozitív teszt kellett volna legyen )
2014. nov. 7. 09:57
34/42 anonim válasza:
Sajnàlom, de remèlem azèrt jó kimenetele lesz,ha màr így alakult.....
36/42 A kérdező kommentje:
Szia, köszi teljesen jól vagyok, minden rendben van, elfogadtam a helyzetet. Nem kellett szerencsére a műtét, mert képzeld, fel fog szívódni!! Úgyhogy egyelőre, most várjuk a felszívódást. Majd aztán idővel jön a többi tovább, egyelőre ez a jelen. :)
2014. nov. 11. 12:09
37/42 anonim válasza:
Ez nagyon jó hír!!! Ne aggódj pàr hönap ès újra pròbàlkozhatok ès következőleg minde rendben lesz...
38/42 anonim válasza:
De orulok, hogy jol vagy!
Meglattod hamar jonni fog a babo! ;)
39/42 A kérdező kommentje:
Igen, szerencsére, hogy pozitívan álltam, hozzá, így nem volt gond. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő alatt szívódik fel, meg mikor áll helyre minden, mert úgy-e még a menstruáció is kéne rendszereződjön. Pár hónap? Az mit jelent amúgy, mire gondoltok? Mármint a folyamat érdekel, ha sikerül felszívódnia, akkor mi a következő lépés? vajon lehet majd újra probálkozni egyből? Vagy még egyéb is van?
2014. nov. 11. 14:03
40/42 anonim válasza:
Csajok! Nekem is hatodik napja késik és negatívat tesztelek. Szerintetek meddig várjak a késéssel a dokiig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!