Hatodik napja nem jött meg, de a teszt negatív, mennyi idő után mutatja ki a teszt?
Figyelt kérdés
Nincs felfázás vagy ilyesmi. Kérdésem, hogy ha pozitív lenne, akkor kellene már mutatnia a tesztnek? Köszönöm előre is.2014. okt. 21. 05:35
21/42 A kérdező kommentje:
Nem fáj :(
2014. okt. 28. 09:43
22/42 anonim válasza:
Mi ujsag veled? Megjott mar vagy valami fejlemeny?:)
23/42 A kérdező kommentje:
Hát barnáztam, ma reggel is negativ volt, de mostmár úgy néz ki, hogy megjön..mert már nem barnás, hanem na...Szóval mivel ma reggel is negativ volt, ezért gondolom, hogy akkor nincs baba..De nem értem..15e előtti héten a melleim fájtak, pont ahogy szokott a mensi előtt..és mégsem lettem beteg. Volt barnázás és most úgy néz ki, hogy megjön, mert már kezd véres "szine" lenni, vagy nem is tudom, hogy hogy irjam..De ez van, nem értem mi történik, vagy mi történt, mindig rendszeres volt a ciklusom..Mostmár lemondtam, hogy lehet baba, mert ennyi idő után már tényleg pozitiv kellett volna legyen a teszt. Jövő héten doki, aztán lássuk mit mond..Vajon egy sima ciklus váltás lehetett? DE ahhoz is furcsa, ilyen barnázás se volt nekem idáig. De kiderül :(
2014. okt. 30. 18:15
24/42 anonim válasza:
Sajnalom:((
Irj mindenkepp mi volt a dokinal nagyon kivancsi vagyok mi lehet ennek az oka?!
Szep estet neked!
25/42 anonim válasza:
Lehet elindult ott valami, de nem sikerült...pl a beàgyazódàs, osztódàs stb.
Hidd el a legtöbb esetben, normàlisan a ciklus elmaradàsànak első napjaiban minimum halvànyan ki kell mutatnia.....persze mindig vannak kivèrelek, de azok nem is biztos hogy jót jelentenek.
27/42 A kérdező kommentje:
Igen..gondoltam én is erre, hogy valami elindult..de aztán mégsem tudott a végére járni..de ez sem stimmel, mert két hetet késett és azalatt egyszersem volt pozitiv..szóval ezért nem tudom. Megjönni megjött a múlt héten, de nem tudom, hogy azt is minek lehet nevezni, mert nagyon kevés jött előre csak barnás , aztán "pirosabb", de csak 3 napot tartott ez is..és kevés jött. Nekem meg az 5 nap mindig meg volt, és sok jött. De ma megyek dokihoz..aztán kiváncsi vagyok, hogy mit mond...De írok mindenképp.
2014. nov. 3. 05:42
29/42 A kérdező kommentje:
sajnos semmi jó.Baba nincs BENT, de látott kint a petevezetékben..a jelekből, nem biztos, hogy méhen kivüli de tény , hogy van valami. A teszt pozitivat kellene mutasson a méhen kivülire is, ezért nem érti, hogy mi lehet. holnap megyek hcg vérvételre..aztán tovább nem tudom.Majd irok, most még sokk alatt vagyok, lássuk mit mutat a véreredmény majd.
2014. nov. 3. 18:35
30/42 anonim válasza:
:((((((
Ne gondolj a legrosszabbra!!!
En sem ertem mutatnia kene a mehen kivulit is a tesztnek!
Biztos nem lesz semmi nagy baj nagyon szoritok es gondolok Rad!!!
Ha nem gond majd irj mi van veled erdekel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!