Pár hetes terhes vagyok. Miért fáj a méhem?
Figyelt kérdés
Nemrég derült ki hogy babát várok.Tegnap hányingerem volt,szédüétem és hasmenésem volt,de az most is van.Viszont már a méhem is fáj,olyan mindjárt megjön érzésem van...pedig nem kellene megjönnie.Tudtok segíteni?Köszönöm.2010. jan. 24. 11:31
1/5 anonim válasza:
növekszik a méhed, nyúlnak a méhszalagok, ha viszont görcsölnél, vagy elkezdenél vérezni azonnal orvos, mert az nem jó jel! ha csak mensis fájdalmaid vannak akkor nincs gond, nekem még mindig vannak néha, amikor hirtelen nő a méhem! 25. hetet töltöm...
gondtalan babvárást!
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval-akinek gratulálok a babához!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm és viszont kívom.
Most egy ideje elmúlt...olyan holos fájdalmak ezek...
2010. jan. 24. 12:00
4/5 anonim válasza:
Ha érzel egyik vagy másik oldalon hasszurkát (tompát nem éleset) , attól se ijedj meg mert azt is a méhszalagok nyúlása okozza!
5/5 anonim válasza:
én 6 hetes vagyok és nekem is szúr bele nyilal, vagy csak tompán fáj. néha görcsöl de még erre is azt mondta a doki hogy normális. ami nem normális ha elkezdel vérezni.
émelygek ráz a hideg, a melleim mint egy görögdinnye és rettentöen feszülnek. állandóan ennék aztán ha eszek egy keveset már émelygek is. erre találtam ki hogy vettem kétszersültet és azt rágcsálom ha éhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!