Mikor legyünk együtt a párommal?
Figyelt kérdés
5. próbálkozós hónapunk. hétvégén lesz számitásaim szerint peteérésem, és a párom is itthon tud lenni. az a kérdésem, hogy csökkenti-e az esélyeket, ha a hétvége minkét/mindhárom napján összebújunk? mert olvastam néhány bejegyzést miszerint ajánlottabb 2naponta a sperma minősége miatt2014. okt. 15. 17:42
2/4 anonim válasza:
Szia! Képzeld énis mindig figyeltem a naptáramat! És együtt voltunk p.e elött a napján meg utána... Ez mind tévhit volt ebbe a honapba nekunk is az otodig vettem az alma patikaba ovu tesztet es joval kesobb van a peteeresem mint gondoltam most pedig jet naponta vagyunk egyutt ma a leherosebb a teszt de igy is ketnaponta vagyunk egyutt
Akikkel beszeltem mindenki aztmondta igy. Sikerult neki!
Szurkolok nektek, :)
3/4 anonim válasza:
Csak a naptár szerint nézitek, hogy mikor van az ovu? Mert szerintem az nem pontos. Nekem olyankor egy napig rettenetesen görcsöl a hasam, mintha megjönne. Másnap kevésbé. Ez mindig kb 3-4 nappal korábban van, mint amit a naptár ír.
4/4 A kérdező kommentje:
hát figyelem a naptárt is, hogy kb. mikorra várható, de egyébként meg szoktam érezni, fájdogál a hasam, pontosabban szurkál. pont ezért is gondolom, hogy mégsem sikerült ez a most hétvége, mert bizony most semmit nem érzek, úgyhogy nyilván majd csak ezután lesz ovum :/
2014. okt. 19. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!