Az alsó ugye már pozitiv? Képpel!
Figyelt kérdés
A felső kilencedik dpo-egyértelműen nega, az alsó tizenegyedik-halvány rózsaszin csikocska :) Hányingerre keltem igy úgy gondoltam tesztelek :)
2014. okt. 15. 06:08
11/39 anonim válasza:
Nekem is ilyen csíkocskám volt a 12. DPO - n :)
12/39 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem kamu ugye? :) Olvasgattam az előbb szellemcsikokról, de ez a vonalka piros, nem szürkés! :) Nagyon remélem, hogy csak erősödni fog! :)) Az első próbálkozós hónapunk, igy igazábal még nem tudok hinni a szememnek! :D Azt sem tudom, hogy megmutassam -e már a férjemnek, vagy sem! :D
2014. okt. 15. 09:47
13/39 A kérdező kommentje:
*igazából
2014. okt. 15. 09:47
14/39 Lencsibaba0121 válasza:
Csendben gratula! Hangosan majd csak akkor, ha erősebb lesz a második csíkod! :)
15/39 anonim válasza:
A szellemcsík nem ilyen! :) A helyedben várnék minimum 2 napot, tesztelnék újra (akkor már valamivel erősebb csíknak kell lennie) és ha akkor is pozitív, akkor avatnám be a férjemet. 10-es válaszoló voltam.
16/39 A kérdező kommentje:
oké! :) Kösz! :) Akkor várok péntekig! :)
2014. okt. 15. 10:12
17/39 anonim válasza:
Nekem mindkét gyerekem ilyen halvány csíkból lett,nem csináltam másikat,hanem egy hét múlva elmentem dokihoz :) Gratulálok, ez szép pozitív teszt :)
19/39 A kérdező kommentje:
Köszi a nyugtató szavakat! :) Már kezdem elhinni! :) :) :)
2014. okt. 15. 11:22
20/39 anonim válasza:
hajrá, ez bizony szépen látszik, pozitív!
Holnap reggel is kérjük a pozitív tesztet!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!