Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Leghamarabb mikor szabad újra...

Leghamarabb mikor szabad újra terhesnek lenni, szülni?

Figyelt kérdés

2 hónapja szültem, nőgyógyász a 6 hetes vizsgálaton látott, mindent rendben talált.

Szeretnénk minél hamarabb babát újra, bár nem azonnal gondoltuk, inkább 2 éven belül. Írattam gyógyszert, amit szedhetek szoptatás mellett, de a gyártó visszahívta stabilitási gondok miatt. Voltunk együtt a férjemmel 2 napja, ha terhes lennék is örülnék, de mivel még szoptatok és menstruációm sem volt, nem gondolom, hogy megfoganna a következő gyerkőc. Így elméleti a kérdés, mikor regenerálódik szülés után annyira, hogy újra kibírja a méhem/testem a kihordást és a szülést?

2014. okt. 14. 15:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Azért írtam az egy évet, mert nekem ugye 36. hétre született a második babám. Nem mondom, hogy a kevés idő miatt, de talán az is közrejátszhatott

2014. okt. 14. 16:19
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen, ez a riportban is elhangzik, hogy a túl korai teherbeesés növeli a koraszülés kockázatát.

Én is azt szeretném, hogy közel legyenek egymáshoz korban. Megtanuljon az elsőszülött osztozkodni játékot, figyelmet, időt... Gyakorlatilag teljesen egyszerre nőnének fel, szerintem nagyon hasznos mindkettőnek, rengeteg pluszt ad egy tesó. Meg nem is érzem, hogy ezt elég egyszer megtapasztalni (terhességet, szülést, babázást).

2014. okt. 14. 17:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Lányom két hónapos volt amikor teherbe estem.11 hó van a 2 lányom közt.Mindenki ikernek nézi őket.Nem terveztük,sőt még vigyáztunk is,de mégis így alakult.Apa marha büszke volt magára :) én meg fogtam a fejem amikor kiderült,de a kezdeti sokk után már vele együtt örültem :) Imádják egymást a lányok.Nagyon jó tesók.
2014. okt. 14. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!