Létezik, beágyazódás után (ha volt) 2nappal émelygés?
Figyelt kérdés
volt valakinek,aki ilyen korán érzett émelygést?2014. okt. 13. 13:59
11/13 anonim válasza:
Nemm, igaza van, ilyen korán émelygés nem a terhesség miatt van.
Lehet azért, mert izgatott vagy, pszichés, de lehet a hormonoktól is, ha egyébkénz is lenne émelygéseg mielőtt megjönne. A terhességednek (ha van) semmi köze a beágyazódás környéki émelygéshez, mivel a hormonoknak egy szintre fel kell emelkedni és azt nem a terhesség generálja ennyi idősen még.
12/13 anonim válasza:
ha nem lenne igaz amit írtam kérdező már csak dafke is felraknám a tesztem a helyedben....de mivel nem teszed így tudom....hogy kamuzol.....egyébként meg nem röhögcsélnék ha egy ilyen választ kapnék ha babás lennék....nagyon butácska vagy csak ennyi a véleményem rólad
13/13 A kérdező kommentje:
dafke nem fogom feltenni :)
2014. okt. 17. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!