Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek voltak ezek a tünetei?...

Kinek voltak ezek a tünetei? már kivagyok!

Figyelt kérdés
Jelenleg kórházban fekszem mert terhes vagyok ( vérkép+vizelet ) de a méhem ugyan olyan mint szokott lenni szóval tapintásra nem érezhető terhesség. Uhval láttak valamit a méhembe amit petezsáknak néztek de azt mondták ez vagy nagyon korai terhesség vagy méhen kívüli mert lehet, hogy a petezsák egy úgymondd álpetezsák... tüneteim a következők hányinger.. émelygés.. has szúrka ( néha ) .. végbél fájdalom.. szédülés.. mellfájdalom.. arra lennék kiváncsi hogy a végbélfájdalom volt már valakinek a tünete?
2014. okt. 9. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Komolyan? Kórházban fekszel és inkább itt, idegenek, laikusok diagnózisára számítasz, mint az ott dolgozó, téged megvizsgáló orvosokéra?
2014. okt. 9. 16:52
 2/12 A kérdező kommentje:
mivel az orvosok annyit mondtak h vagy korai vagy kivuli par nap es kiderul ezert igen itt kerdezem hatha jart mar igy valaki ezekkel a tunetekkel es belul volt a terhesseg de ha nem tudsz ertelmes valaszt adni minek irsz ide?
2014. okt. 9. 16:57
 3/12 anonim ***** válasza:
De miért fekszel kórházban?
2014. okt. 9. 17:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Ilyen tüneteket ezerféle állapot produkálhat. Ha most ketten írják, hogy igen, ketten meg azt, hogy nem, akkor mennyivel leszel beljebb?

Az orvosok nem tudnak válaszolni, de itt majd megjövendölik. Komolyan gondoltad?

2014. okt. 9. 17:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Nálam a harmadik terhességnél volt közbe közbe végbélfájdalom. Olyasmi érzés volt mintha valami befelé húzná a végbelem. Nálam sajnos ez a méhszáj nagyon nagyon lassú nyíLását jeLezte. 16 és 20 hetesen meg is indult a szülés, de visszatudták tartani. Miért vagy kórházba?
2014. okt. 9. 17:16
 6/12 A kérdező kommentje:
tegnap voltam nogyogyasznal es. azt mondta h nem vagyok terhes ( tapintasra ) es hazakuldott... viszont nem hagyott nyugodni a dolog es este visszajottem h csinaljanak uht.. es ott mondtsk h mehen belul nem latnak semmit szoval a tesztek es a mensi kesese lehet h mehen kivuli.. ma reggel csinaltak huvelyi uht es mondtak h latnak valamit a mehembe de lehet h ez csak al petezsak.. es meg mindig nincs kizarva a mehen kivuli szval addig kell maradnom bennt amig ki nem derul hogy mi...engem csak a vegbel fajdalom aggaszt mert nem tudom hogy ez lehet e normalis terhessegnek a velejaro tunete
2014. okt. 9. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:
De nem értem, miért fogtak bent a kórházban? Ha az orvos nem lát semmit, általában visszahív kb 2 hét múlva. Van valami panaszod? Hány hetes terhes vagy? (mikor volt az utolsó mensid?)
2014. okt. 9. 20:18
 8/12 A kérdező kommentje:
semmi panasz nincs es elvileg azert fogtak bennnt ha megis mehen kivuli akkor azonnal keznel legyek es nem lesz nagyobb bajom.. szept.5 en volt meg utoljara
2014. okt. 9. 20:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Mintha az én történetemet olvasnám. 2013, azaz tavaly június 6-án erős pozitívat teszteltem, de 1-2 nap múlva elég erős görcseim lettek, ezért bementünk az ügyeletre a kórházba. Ott vettek vért, ami kimutatta, hogy terhes vagyok. Felküldtek uh-ra, ahol a doki semmit nem látott, csak annyit mondott, hogy a bal petefészekben talán sárgatest cisztát lehet feltételezni. Befektettek, mivel biztos, hogy valahol megtapadt a petezsák, csak nem tudni hol, lehet méhen kívül is. Nagyon akartuk a gyereket, így el sem tudom mondani, milyen borzalmas napok következtek. Minden nap uh, kétnaponta vérvétel. Egyetlen biztató dolog volt, hogy a HCG a véremben szépen duplázódott. Fel is ment 1500 felé,de uh-n még mindig nem látszódott semmi. Kiakadtam, majd mondta a doki, hogy valószínűleg nem méhen kívül lesz, mert ennyi HCG nem szokott termelődni ha méhen kívül van a terhesség, de azért még ne örüljek. Én viszont nem bírtam tovább bennmaradni a kórházba, saját felelősségre hazamentem. Két nap múlva jelentkeztem uh-n, addigra a görcseim csillapodtak. Nagyon nehezen telt a vizsgáló előtt az idő, majd behívtak. Amíg keresgélt a doki, azt a pár másodpercet is óráknak éreztem. Aztán kijelentette, hogy "gratulálok, a lehető legjobb helyen van a petezsák, kisbabát vár és már szikhólyag is sejthető". Hát iszonyat boldog voltam. El is felejtettem az elmúlt napok szörnyűségeit. Idén januárban, bár a kiírtnál 4 héttel korábban, de egészséges kisfiúnak adtam életet. Ma már lassan 9 hónapos eleven rosszcsont :) Remélem nálad is pozitívan alakulnak majd a dolgok! Drukk!
2014. okt. 9. 21:02
 10/12 A kérdező kommentje:
Koszonom! Nekem azt mpndtak h nem szabalyos 12 mm petezsak sejtheto a mehembe de meg az sincs kizarva hogy nem alpetezsak... ettol paraztam be :/
2014. okt. 10. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!