Valakinek voltak ezek a terhes tünetei?
Figyelt kérdés
5 napja késik a menstruacióm, azóta egész napos hőemelkedés, étvágytalanság, fogytam is kicsit, sűrűbben járok wcre, álmos vagyok egész nap, es sokat szédülök.2014. szept. 12. 15:54
1/9 anonim válasza:
5 nap késésnél már tudtam, hogy terhes vagyok, mert volt pozitív tesztem. Javaslom neked is, hogy csinálj tesztet, abból kiderül, hogy terhes vagy-e. De a mellfeszülésen kívül semmilyen tünetem nem volt még 5 nap késésnél.
És hogy őszintén megmondjam a tüneteid tökéletesen ráillenek egy fertőzésre-gyulladásra is.
2/9 anonim válasza:
Ezek nem terhességi tünetek, viszont ha terhes vagy, azt kimutatja a teszt, vegyél egyet.
3/9 anonim válasza:
Lehet, hogy terhes vagy, és lehet, hogy nem. Ezek sok mindennek a tünetei, és akár lehetnek egymás következményei (ha nincs étvágyad és nem is eszel, akkor fáradt, álmos leszel, szédülni fogsz, sőt még fogyni is)
Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, csinálj egy tesztet.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!:) Ma fogok tesztelni, de igazabol arra vagyok kivancsi, hogy van-e olyan aki ezeket tapasztalta, majd kesobb kiderült hogy terhes... pont ezert kerdezem, mert tipikus terhes tunetet eddig nem tapasztaltam
2014. szept. 12. 16:10
5/9 anonim válasza:
Háát, én 6 hetes vagyok, és semmi tünetem.
Más is lehet, lehet beteg leszel.
7/9 anonim válasza:
Az 5 nap kimaradás és a hőemelkedés eléggé terhes-tünet :) Szóval szerintem lehet baba a dologban, tesztelj. Szurkolok :)
8/9 anonim válasza:
Nekem voltak hasonló tüneteim. Étvágytalanság, a szédülés és a sok pisi nálam megvolt, meg az volt a furi ha leültem vagy lefeküdtem akkor rögtön rámjött az álmosság de úgy hogy majd leragadt a szemem. Teszteltem és pozitív lett :) Ja meg hőhullámaim voltak egyik pillanatról a másikra. Én azt hittem hogy elkaptam valami vírust :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!