Volt valakinek akinek sokkal később mutatta ki a teszt, hogy terhes?
Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 12:28
1/16 anonim válasza:
Mit értesz a sokkal később alatt??? 2dik babommal már 1hete késett és még mindig negatív volt! 3hete késett mikor orvoshoz mentem teszt még mindig negatív volt de uh-n volt már szivhang! Teljesen egészséges mára már 18hos nagylány! :-)
2/16 A kérdező kommentje:
9hete késik, utoljara 6het keses utan csinaltam tesztet de negativ. olvastam hogy valakinek 11het keses utan mutatta ki a teszt hogy terhes
2014. máj. 3. 12:40
3/16 anonim válasza:
9 hetes késésnél már illik felkeresni egy dokit,ha nincs is baba valami gond akkor is van
4/16 A kérdező kommentje:
3het kesesnel voltam dokinal . semmi se mondott. meg se ultrahangozott. :S iratott egy gyogyszert amitol megkellene jonnie, de aztan vissza mentem mert az egyik osszetevojere allergias vagyok es ajanlott premens gyogyszert. viszont attol sem jott meg. hetfon kerek idopontot
2014. máj. 3. 13:25
5/16 anonim válasza:
ilynekor már ki kéne mutatni, angyon ritka az akinek egyéltalán nem válaszotódik ki HCG a vizeletben azért ozitív. olyan ismerek akinek aktus után 20 napppal mutatta ki elöször. Ha nem votl uh akkor felelötlenség volt beszedni azt a gyógyszert. keress egy lelkiismertes nögyógyászt, nehogy ehhez vissza menj.
6/16 A kérdező kommentje:
hat most tuti maganorvoshoz megyek.
mondtak nekem hogy ha nem akarok fizetni akkor hazudjan azt hogy nagyon faj a hasam alja. es akkor tuti megultrahangozz. ugye bar ciszta is lehet az is uh-n kimutathato.
2014. máj. 3. 13:40
7/16 anonim válasza:
3 hét késéssel nem csinált ultrahangot és csak úgy felírt egy gyógyszert amitől majd megjön? normális???és ha terhesség lett volna? anyám az ész megáll...Amikor nekem 2 hete késett megnéztük UH-al hogy nem-e terhesség, és csak úgy írt fel norcolutot. Keress másik orvost aki segít és nem vaktába kezel..
8/16 A kérdező kommentje:
na én most oszinte leszek.. szerencsere nem vettem be a gyogyszert. nem vagyok kibekulve a gyogyszerekkel.
itt porosodik a szekrenyemen:) igazabol nagyon remenykedem hogy baboca van a dologban :) kb 4hete majdnem sirva keltem fel annyira szurt a hasam alja, mintha kessel szurkaltak volna
de utana elmult. most 2 napja kezdett 'kellemetlenul fajni a mellbimbom' remelem ez egy jel. :)
2014. máj. 3. 14:09
9/16 A kérdező kommentje:
feher folyasom is nagyon sok volt a szokasosnal.
2014. máj. 3. 14:11
10/16 anonim válasza:
szia ! Nem akarlak elkeseríteni de ez ciszta lesz....kérjél uh-ot bár lehet mát kipukkadt és azért fájt a hasad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!