Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valakinek akinek sokkal...

Volt valakinek akinek sokkal később mutatta ki a teszt, hogy terhes?

Figyelt kérdés

2014. máj. 3. 12:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
most csinaltam meg 1 tesztet. hat ez is negativ lett. :( most mar ketlem, hogy terhes vagyok. :( lehet azert is kesik, mert nagyon szeretnek babokat. :(
2014. máj. 3. 15:47
 12/16 anonim ***** válasza:
szia ..bár már le írtam de leírom mégegyszer...tudom szar érzés hidd el, én is régóta szeretnék babát....nekem 42 nap után jött meg és 4 cm-es cisztám volt ami terhességi tüneteket produkált.....ha hőmérőzöl és fent van a hőd de a teszt nega tuti ciszta....:(
2014. máj. 4. 10:20
 13/16 A kérdező kommentje:
nem szoktam hőzni magam. :/ szerintem is ciszta lehet a háttérben. ugy vagyok mostmár vele hogy ha 2hét után se fog megjönni, akkor doki. :S és neked mikor cisztád volt , akkor kemény volt a hasad alja?
2014. máj. 4. 11:08
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem sok a két hét...ne várj addig....igen puffadtam nagyon fájt a petefészkem......a hőm végig 37 felett volt....6 cm felett műtét....kívánom, hogy szívodjon fel magától de ne várj addig .....már így sok a két hónap
2014. máj. 4. 11:11
 15/16 anonim ***** válasza:
egyébként maradt már ki mensid ? Sajna lehet PCOS vagy IR is amitől nem jön meg és a pajzsmirigy is tud csúnya dolgokat tenni. Endokrinológusnál jártál már ? Hormonszintek ? Inzulin, glükoz ?
2014. máj. 4. 11:14
 16/16 A kérdező kommentje:
nem voltam meg ilyen vizsgalatokon! :| eddig sose volt kimaradasom. volt hogy kesett mar 3hetet, de semmi bajom nem volt.
2014. máj. 4. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!