Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 vagy 2 csík? Csak beképzelem...

1 vagy 2 csík? Csak beképzelem a 2. csíkot?

Figyelt kérdés

vajon szellemcsík vagy valódi?

Segítenétek??

[link]

2014. okt. 8. 23:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

17 és 19-es vagyok.

Csak viszonyításhoz küldöm át. 3 tesztet csináltam: 14 dpo x-epil, 15 one step és 17 újra x-epil.

Az x-epil 3 nap alatt ennyit erősödött.

[link]

A one-step meg halványabb volt a 15. napon, mint az x-epil a 14.-en (még lefotózni is alig lehetett), szóval ezért mondom, hogy csak egyforma teszteket érdemes összehasonlítani.

2014. okt. 9. 10:34
 22/27 anonim ***** válasza:
Ok, majd írd meg mi lett.
2014. okt. 9. 10:35
 23/27 A kérdező kommentje:

Az de durva különbség!! Tényleg várok akkor hétvégéig szerintem! :)

Neked ez "friss" teszt?

2014. okt. 9. 10:40
 24/27 anonim ***** válasza:

Na teszteltél azóta?

A tesztjeim szeptember elején készültek. Azután fotóztam le őket együtt, hogy a második is megszáradt.

2014. okt. 12. 20:46
 25/27 A kérdező kommentje:

akkor Gratulálok!!! :) :)

Azóta csináltam 2 tesztet is, de totál negatív mind2. :(

Csütörtökön(bocsi)sajnos eléggé barnáztam (1 mini O.B.-t). Azóta viszont semmi. Mintha elvágták volna.

Mivel mind2 teszt negatív azóta, így van értelme dokihoz menni? Ha volt , már nincs, ha meg nem is volt akkor meg megint minek :( :( -nem??

2014. okt. 12. 23:07
 26/27 anonim ***** válasza:

Köszi.

Ha mindkét teszted negatív lett, és véreztél is akkor én nem mennék. A kémiai terhességek simán kiürülnek. (Azért ha bármi nagyon furát éreznél inkább nézesd meg magad.) De fel a fejjel, hamar össze fog jönni.

2014. okt. 13. 20:37
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Igazából bele sem éltem még magam . :-/ tovább próbálkozunk rendületlenül! :-);-)
2014. okt. 13. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!