1 vagy 2 csík? Csak beképzelem a 2. csíkot?
17 és 19-es vagyok.
Csak viszonyításhoz küldöm át. 3 tesztet csináltam: 14 dpo x-epil, 15 one step és 17 újra x-epil.
Az x-epil 3 nap alatt ennyit erősödött.
A one-step meg halványabb volt a 15. napon, mint az x-epil a 14.-en (még lefotózni is alig lehetett), szóval ezért mondom, hogy csak egyforma teszteket érdemes összehasonlítani.
Az de durva különbség!! Tényleg várok akkor hétvégéig szerintem! :)
Neked ez "friss" teszt?
Na teszteltél azóta?
A tesztjeim szeptember elején készültek. Azután fotóztam le őket együtt, hogy a második is megszáradt.
akkor Gratulálok!!! :) :)
Azóta csináltam 2 tesztet is, de totál negatív mind2. :(
Csütörtökön(bocsi)sajnos eléggé barnáztam (1 mini O.B.-t). Azóta viszont semmi. Mintha elvágták volna.
Mivel mind2 teszt negatív azóta, így van értelme dokihoz menni? Ha volt , már nincs, ha meg nem is volt akkor meg megint minek :( :( -nem??
Köszi.
Ha mindkét teszted negatív lett, és véreztél is akkor én nem mennék. A kémiai terhességek simán kiürülnek. (Azért ha bármi nagyon furát éreznél inkább nézesd meg magad.) De fel a fejjel, hamar össze fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!